Close
Ezért érdemes néha felszállni a magasba, és lenézni, hol élünk

Ezért érdemes néha felszállni a magasba, és lenézni, hol élünk

Odafentről minden más.

Chris Burkardról már írtunk a Roadsteren, egyike az Instagram legnépszerűbb kalandfotósainak. Ezúttal sárkányrepülőre pattant, hogy a magasból fényképezze azt, amit rendszerint talajszintről szokott.

Mit láthatunk a magasból? Azt, hogy a táj, ahol élünk, sokdimenziós, és nem feltétlenül csak az az egy arca van, amit mi ismerünk, két lábbal a földön állva. Aztán tágabb értelemben azt is megtapasztalhatjuk, milyen kicsik vagyunk, apró homokszemek, amelyek ideig-óráig léteznek az örökkévalóságban, és amellett, hogy ebben van valami sokkolóan melankólikus, segíthet abban, hogy a nekünk jutott időt értelmesen használjuk ki. És még valamit láthatunk, ha felemelkedünk a magasba: csodálatos helyen élünk.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Végül nem terjedt el a sci-fi írók körében népszerű vasút, de ebben a városban felszállhatunk rá
Andalúzia esszenciáját sűrítette kilenc percbe ez a fantasztikus útifilm
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom