Close
Ezért érdemes néha felszállni a magasba, és lenézni, hol élünk

Ezért érdemes néha felszállni a magasba, és lenézni, hol élünk

Odafentről minden más.

Chris Burkardról már írtunk a Roadsteren, egyike az Instagram legnépszerűbb kalandfotósainak. Ezúttal sárkányrepülőre pattant, hogy a magasból fényképezze azt, amit rendszerint talajszintről szokott.

Mit láthatunk a magasból? Azt, hogy a táj, ahol élünk, sokdimenziós, és nem feltétlenül csak az az egy arca van, amit mi ismerünk, két lábbal a földön állva. Aztán tágabb értelemben azt is megtapasztalhatjuk, milyen kicsik vagyunk, apró homokszemek, amelyek ideig-óráig léteznek az örökkévalóságban, és amellett, hogy ebben van valami sokkolóan melankólikus, segíthet abban, hogy a nekünk jutott időt értelmesen használjuk ki. És még valamit láthatunk, ha felemelkedünk a magasba: csodálatos helyen élünk.

Ez is érdekelhet:

sárkányrepülő | chris burkard | légi felvétel | video

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram