Close
Ezeken az európai reptereken még a várakozás is kellemes

Ezeken az európai reptereken még a várakozás is kellemes

Az ügyfélszolgálat minősége, a parkolás ára, valamint az üzletek és éttermek száma alapján választották ki azokat a repülőtereket, ahol a legkevésbé lehet panasz az eltöltött időre.

Míg a világ legjobb repülőtereinek versenye a megbízhatóság, a pontosság és a szolgáltatások választéka alapján dől el, itt inkább az a kérdés, mennyire érezheti magát jól az ember, ha oda szólítja az utazás.

Ezek alapján a Bounce csomagmegőrző cég listájának a tetején az isztambuli repülőteret találjuk, ahol 94 üzlet, köztük a Dior, a Nike és az Oh My Gift szuvenírbolt várja a vásárlókat,

és 41 étterem és bár csalogatja a várakozókat az olasz konyhát képviselő Carluccio’s-tól,a szendvicseket kínáló Eat and Joyon át az autentikus török ételeiről híres Turcuisine-ig. A parkolás négy napra 13 euróba kerül.

Másodikként az athéni nemzetközi repülőtér következik, ahol 99 üzlet és 26 étterem található, köztük az autentikus görög ételeket kínáló Eat Greek. A parkolás négy napra átlagosan 65 euróba kerül.

A harmadik helyet elfoglaló koppenhágai légikikötőben 74 üzlet valamint 43 bár és étterem közül választhatunk, beülhetünk például a japán ételeket kínáló Ramen To Biiruba vagy a Copenhagen Coffee Labba. A parkolás átlagosan 71 euró.

Íme, a tízes lista:

  1. Isztambul
  2. Athén
  3. Koppenhága
  4. Helsinki
  5. Barcelona
  6. München
  7. Bécs
  8. Dublin
  9. Málaga
  10. Zürich

Bármilyen kényelmes is legyen egy reptér, valószínűleg senki sem szívesen cserélne azzal a férfival, aki 18 évig élt egy reptéren.

(Forrás: TimeOut, képek: Getty Images)

legjobb | reptér | repülőtér | várakozás | élmény

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram