Ebben a tíz városban találjuk a legjobb téli élményeket a közösségi média szerint

A TikTok és az Instagram hashtagei között keresték azokat a városokat, amelyeket a leggyakrabban párosítanak téli élményekkel a felhasználók.

A JeffBet nevű cég olyan címkéket keresett, mint például a #WinterInNewYork vagy a #LondonChristmasMarkets, az adatok elemzése után pedig megállapította, hogy a téli utazók első számú úti célja London, legalábbis a közösségi platformokon.

Az angol fővárost közel 71 milliószor jelölték meg téllel kapcsolatos hashtaggel, a #LondonChristmasMarket például 10,9 milliószor bukkant fel a TikTok-on.

A második helyen New York City végzett mintegy 69 millió kapcsolódó hashtaggel. Ezen belül is a legnépszerűbb címke a szilveszter volt: a #NYENewYork mintegy 6,4 milliószor, a #NewYorkNYE pedig 1,3 milliószor tűnt fel az internet horizontján.

A harmadik és negyedik helyen Manchester és Edinburgh végzett. Míg az előbbi 25 millió említést kapott, legtöbbször a karácsonyi vásár kapcsán, utóbbit 24,1 milliószor jelölték, leggyakrabban az #EdinburghWinter és az #EdinburghChristmasMarket címszóval.

Az ötödik helyen Párizst találjuk 21,1 millió téli hashtaggel, ahol szintén a szilveszteri ünnepségek vezetnek: a #ParisNYE 9,9 milliószor, a #NYEParis pedig 2,2 milliószor szerepel a TikTok-on.

A hatodik helyet Bécs szerezte meg 12 881 781 említéssel, majd Berlin következik 12 839 066, Belfast 8 517 033, Vancouver 7 504 319 és Krakkó 7 069 802 említéssel.

Ezekben a városokban vannak a legkedvezőbb árú szállások egy karácsony előtti utazáshoz, itt pedig a legszebb karácsonyi fényekben gyönyörködhetünk Európában.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Getty Images, Unsplash)

 

városok | legjobb | úti cél | téli | város

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom