Close
Jövő pénteken feltételesen újranyit Lengyelország

Jövő pénteken feltételesen újranyit Lengyelország

Február 12-én, azaz jövő hét pénteken az egészségügyi óvintézkedések betartása mellett újranyit Lengyelország.

A korlátozások feloldása feltételes és részleges, és a tervek szerint február végéig marad érvényben. A döntés egyébként még a múlt héten született meg arról, hogy a múzeumok és bevásárlóközpontok már hétfőn megnyithatják kapuikat az érdeklődők előtt. A lengyel miniszterelnök, Mateusz Morawiecki legfrissebb bejelentése szerint pedig

péntektől ezeket követik a szállodák, a mozik, a színházak, a koncerttermek, a szabadtéri sportlétesítmények, valamint a fedett uszodák is.

Krakkó óvárosa
A lengyel vállalkozók lázadása is hozzájárult ehhez

A lengyel vendéglátósok polgári engedetlensége is kellett ahhoz, hogy a hatóság enyhítsen a szigorításon. Először a lengyel vállalkozók egy része döntött úgy, hogy az érvényben lévő korlátozások ellenére kinyit, majd némi borsos közhangulat után a varsói kormány sikeresen megállapodott a szolgáltatási szektorban működő vállalatok tulajdonosaival a korlátozások enyhítésén.

Magyarországon várhatóan márciusban nyithatunk, mégpedig a következő módon:

(Forrás: Spabook)

FOLYTASD EZZEL
Ha szerencsés vagy, George Clooney-ék vendégül látnak olaszországi otthonukban
Vége a koronavírus-szükségállapotnak Spanyolországban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom