Close
Jövő pénteken feltételesen újranyit Lengyelország

Jövő pénteken feltételesen újranyit Lengyelország

Február 12-én, azaz jövő hét pénteken az egészségügyi óvintézkedések betartása mellett újranyit Lengyelország.

A korlátozások feloldása feltételes és részleges, és a tervek szerint február végéig marad érvényben. A döntés egyébként még a múlt héten született meg arról, hogy a múzeumok és bevásárlóközpontok már hétfőn megnyithatják kapuikat az érdeklődők előtt. A lengyel miniszterelnök, Mateusz Morawiecki legfrissebb bejelentése szerint pedig

péntektől ezeket követik a szállodák, a mozik, a színházak, a koncerttermek, a szabadtéri sportlétesítmények, valamint a fedett uszodák is.

Krakkó óvárosa
A lengyel vállalkozók lázadása is hozzájárult ehhez

A lengyel vendéglátósok polgári engedetlensége is kellett ahhoz, hogy a hatóság enyhítsen a szigorításon. Először a lengyel vállalkozók egy része döntött úgy, hogy az érvényben lévő korlátozások ellenére kinyit, majd némi borsos közhangulat után a varsói kormány sikeresen megállapodott a szolgáltatási szektorban működő vállalatok tulajdonosaival a korlátozások enyhítésén.

Magyarországon várhatóan márciusban nyithatunk, mégpedig a következő módon:

(Forrás: Spabook)

FOLYTASD EZZEL
Van zsákjában minden jó? Óriási szigorításokat hozott a Mikulás az oltatlanoknak Ukrajnában
Hajmeresztő összegre kezdték bírságolni az oltás nélkül tömegközlekedőket Rómában
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom