Close
Környezetbarát pezsgőházba fektetett Leonardo DiCaprio

Környezetbarát pezsgőházba fektetett Leonardo DiCaprio

Az Oscar-díjas sztár egy olyan pezsgőházat talált, amely megfelel a környezetvédelemi céljainak is.

Amikor Leonardo DiCaprio átvette A visszatérőben nyújtott alakításáért járó Oscar-díjat, erős üzenetet fogalmazott meg a klímaváltozásról, amelyet a legsürgetőbb fenyegetésként definiált. Arra is felszólította a világot, hogy a kérdés megoldásában mindenki működjön együtt és hagyjunk fel a halogatással.

Nemrégiben pedig a Ne nézz fel! című filmben hívta fel tudósként a figyelmet az éghajlat-változással járó veszélyekre.

Nemcsak a mozivásznon képviseli a fenntarthatóságot és a környezetvédelmi célokat a világsztár, hanem magánemberként is támogatja azokat a törekvéseket és vállalkozásokat, amelyek illeszkednek világnézetéhez. Éppen ezért döntött úgy, hogy a Telmont pezsgőmárkába fektet.

Az 1912-ben alapított pezsgőház tavaly egyértelmű fenntarthatósági célokat fogalmazott meg: 2025-ig a teljes birtokot biotermesztésre állítják át, egyszerűsítették a csomagolásokat, áttértek a zöld palackozásra, megújuló energiát használnak működésükhöz és elektromos járművekkel járják az ültetvényeket.

Nem a Telmont az első olyan zöld vállalat, amely mögé beáll Leonardo DiCaprio. Az elmúlt években támogatta a Beyond Meat vegán snack-márkát, a Hippeas-t és a napelemekkel foglalkozó Kingót, is.

(Forrás: RobbReport, fotók: Telmont)

fenntarthatóság | dicaprio | környezetvédelem | klímaváltozás | pezsgő

FOLYTASD EZZEL

Kiderült, melyik a világ legjobb steakje

Meglepő dolog derült ki a koffeinmentes kávéról

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram