Close
Lezárták Makaót, Kína első számú szerencsejáték-központját

Lezárták Makaót, Kína első számú szerencsejáték-központját

Két hétig egyetlen kaszinó sem üzemelhet Makaóban: mind a negyvenegyet bezárták. Előreláthatólag legalább két hétig így maradnak, és a különleges közigazgatási területnek számító kínai település egyéb közszolgáltatásai is szünetelnek. Egyedül a sürgősségi szolgáltatásokat lehet igénybe venni. 

Ez a szabályzás Makaó életét is teljesen felforgatja, hiszen a legforgalmasabb szezon kellős közepén járnak. Becslések szerint a szerencsejátékokból származó éves bevétel tizenöt százalékától el is búcsúzhatnak.

Mindemellett a tömegközlekedési járatokat is ritkítják, az utasokat pedig maszk viselésére kötelezik. A lakókat felszólították, hogy lehetőség szerint csak fontos esetekben, például élelmiszerek beszerzése miatt hagyják el lakásaikat.

Makaóban tíz embert diagnosztizáltak koronavírus-fertőzöttként.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash) 

FOLYTASD EZZEL
Vége a koronavírus-szükségállapotnak Spanyolországban
Még egy országgal állapodtunk meg arról, hogy bármilyen oltással utazhatunk hozzájuk
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom