Close
Bő egy hónap után ismét elő kell venni a maszkot Amerika nyugati felében

Bő egy hónap után ismét elő kell venni a maszkot Amerika nyugati felében

Covid-oltási státusztól függetlenül Los Angeles megye visszaállítja a kötelező beltéri maszkviselést, tehát azoknak is fel kell tenniük a kiegészítőt, akik már megkapták a második dózist.

Minderre azért van szükség, mert egyre több új megbetegedést és kórházi kezelésre szoruló fertőzöttet regisztráltak, és egyre nagyobb az aggodalom az agresszív Delta-változat miatt. Az előírás a tervek szerint vasárnap éjfélkor lép hatályba.

És ez még nem minden, mert amennyiben tovább folytatódik a járvány terjedése, további korlátozások jöhetnek Dél-Kaliforniában.

A fertőzésszámok egyébként a szomszédos Orange, San Diego és San Bernardino megyékben is emelkednek.

Kalifornia állam június 15-én mindenhol feloldotta a kötelező maszkviselést, az éttermek, az edzőtermek, a mozik és más beltéri rendezvényhelyszínek is teljes kapacitással újra kinyitottak.

Ide kapcsolódóan korábban megírtuk, hogy az egyik Dallas melletti étterem például rendhagyó és szórakoztató módon hívja fel arra a figyelmet arra, hogy náluk továbbra is érvényben van a korábbi maszkviselési szabály.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

kalifornia | beltéri | kötelező | los angeles | maszkviselés

FOLYTASD EZZEL

Regényzene készült az Utas és holdvilág című klasszikushoz

Így befolyásolja az energiaválság a magyarok idei karácsonyi költéseit

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram