Close
Bő egy hónap után ismét elő kell venni a maszkot Amerika nyugati felében

Bő egy hónap után ismét elő kell venni a maszkot Amerika nyugati felében

Covid-oltási státusztól függetlenül Los Angeles megye visszaállítja a kötelező beltéri maszkviselést, tehát azoknak is fel kell tenniük a kiegészítőt, akik már megkapták a második dózist.

Minderre azért van szükség, mert egyre több új megbetegedést és kórházi kezelésre szoruló fertőzöttet regisztráltak, és egyre nagyobb az aggodalom az agresszív Delta-változat miatt. Az előírás a tervek szerint vasárnap éjfélkor lép hatályba.

És ez még nem minden, mert amennyiben tovább folytatódik a járvány terjedése, további korlátozások jöhetnek Dél-Kaliforniában.

A fertőzésszámok egyébként a szomszédos Orange, San Diego és San Bernardino megyékben is emelkednek.

Kalifornia állam június 15-én mindenhol feloldotta a kötelező maszkviselést, az éttermek, az edzőtermek, a mozik és más beltéri rendezvényhelyszínek is teljes kapacitással újra kinyitottak.

Ide kapcsolódóan korábban megírtuk, hogy az egyik Dallas melletti étterem például rendhagyó és szórakoztató módon hívja fel arra a figyelmet arra, hogy náluk továbbra is érvényben van a korábbi maszkviselési szabály.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Műfenyő vagy igazi? Így lesz fenntarthatóbb a karácsony
Egy kicsit megint megkönnyeztük a Müpa karácsonyi kisfilmjét
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom