Close
Bő egy hónap után ismét elő kell venni a maszkot Amerika nyugati felében

Bő egy hónap után ismét elő kell venni a maszkot Amerika nyugati felében

Covid-oltási státusztól függetlenül Los Angeles megye visszaállítja a kötelező beltéri maszkviselést, tehát azoknak is fel kell tenniük a kiegészítőt, akik már megkapták a második dózist.

Minderre azért van szükség, mert egyre több új megbetegedést és kórházi kezelésre szoruló fertőzöttet regisztráltak és egyre nagyobb az aggodalom az agresszív Delta-változat miatt. Az előírás a tervek szerint vasárnap éjfélkor lép hatályba.

És ez még nem minden, mert amennyiben tovább folytatódik a járvány terjedése, további korlátozások jöhetnek Dél-Kaliforniában.

A fertőzésszámok egyébként a szomszédos Orange, San Diego és San Bernardino megyékben is emelkednek.

Kalifornia állam június 15-én mindenhol feloldotta a kötelező maszkviselést, az éttermek, az edzőtermek, a mozik és más beltéri rendezvényhelyszínek is teljes kapacitással újra kinyitottak.

Ide kapcsolódóan korábban megírtuk, hogy az egyik Dallas melletti étterem például rendhagyó és szórakoztató módon hívja fel arra a figyelmet arra, hogy náluk továbbra is érvényben van a korábbi maszkviselési szabály.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

 

FOLYTASD EZZEL
Emlékmű ennél csodálatosabban még nem idézte fel 9/11 tragédiáját
Montenegró ismét korlátozásokat vezet be
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom