Close
Minden, ami a legendás New York-i karácsonyhoz kell, ebben a luxusszállodában elérhetővé válik

Minden, ami a legendás New York-i karácsonyhoz kell, ebben a luxusszállodában elérhetővé válik

A Lotte New York Palace egészen elképesztő élményekkel várja karácsonykor vendégeit.

Manhattan egyik legikonikusabb nevezetessége, a Lotte New York Palace luxuskörülmények közé hívja vendégeit az ünnepi szezonban.

A Lotte Palace legutóbbi, ötvenezer dolláros, vagyis közel húszmillió forintos csomagajánlata, az Ultimate NYC Holiday, két éjszakás tartózkodást tartalmazott a híres Champagne Suite-ban, ahonnan pazar kilátás nyílik Rockefeller Centernél található legendás karácsonyfára.

Ennek az ajánlatnak a teljes bevételét jótékonysági célra ajánlották fel.

Most a Holidays at the Palace csomagban nemcsak luxusszállást biztosítanak a vendégeknek, hanem a legnépszerűbb karácsonyi és újévi programokat is kínálják, így lehetőségük nyílik bejárni a Rockefeller Centert, vagy éppen részt vehetnek a Christmas Spectacular előadásán.

A másik különleges nyaralási csomag a Winter in Rockefeller Center, amely lehetővé teszi a vendégek számára, hogy az év legvarázslatosabb időszakában, egészen márciusig élvezhessék Rockefeller Center legütősebb szolgáltatásait.

Kíváncsi vagy arra, hogyan tölthetsz el felejthetetlen karácsonyt New Yorkban a Lotte falain kívül? Ebben a cikkünkben eláruljuk.

(Forrás: Haute Living, fotók: Lotte New York Palace)

Lotte New York Palace | new york | karácsony

FOLYTASD EZZEL

Zene, művészet és hihetetlen ételek várnak Madridban

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram