Így néz ki egy karácsonyfa, ha azt a Louis Vuitton álmodja meg egy luxusszálloda halljába

A Claridge’s karácsonyfája hosszú ideje az ünnepi szezon kezdetét szimbolizálja Londonban. A fa elkészítésére immáron tizenhárom éve különleges partnereket kérnek fel, hogy értelmezzék újra a hagyományos karácsonyfát és jelenítsék meg rajta saját, jellegzetes stílusukat.

A Roadsteren is megírtuk, hogy a legendás londoni Claridge's szálloda idei karácsonyfáját a hotel régi partnere, a Louis Vuitton készítette. A fa leginkább egy csodálatos installáció, amely

tizenhét méteres magasságig kitölti az amúgy is pazar hely hallját.

A kompozíciót a Louis Vuitton ikonikus poggyászának monumentális változata öleli körbe, a belsejében található ezüst oszlopok pedig a hagyományos karácsonyfa sziluettjét alkotják meg. Az art deco stílusú installáció tetején megjelenik Asnières is, mint

a luxus divatmárka bölcsője.

Az ezüst színű törzsek tetején huszonegy Louis Vuitton figura is megtalálható, köztük a Mikulás is. Ezek mindegyike visszaköszön a Claridge impozáns márvány előcsarnokában is.

Mint ismert, nem ez az első alkalom, hogy a Claridge’s és a Louis Vuitton útjai keresztezik egymást. Mindkettőt ugyanabban az évben, 1854-ben alapították, ráadásul az első brit Louis Vuitton üzletet is a hotel épületétől egy kőhajításnyira nyitották meg. Mindkét márka Európa-szerte ismert örökségéről.

(Forrás: Haute Living, fotók: Maybourne Hotel Group)

louis vuitton | hotel | szálloda | london | luxusszálloda

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom