Close
A Louis Vuitton New York-i pop-up boltja minden képzeletet felülmúl

A Louis Vuitton New York-i pop-up boltja minden képzeletet felülmúl

A férfi kollekció kiegészítőit Virgil Abloh alkotta, a cipőket, ékszereket és napszemüvegeket a lüktető, nyári színek jellemzik.

A Louis Vuitton exkluzív férfi kiegészítőkkel rukkolt elő. A pop-up üzlet most New Yorkban, a SoHo szomszédságában állomásozik. A Virgil Abloh által létrehozott cipő, ékszer és napszemüveg-kollekció mellett egyéb látványos kiegészítők is fellelhetők, például merész árnyalatokban pompázó tornacipők. Az abszolút best seller kiegészítő várhatóan a 1.1 Millionaires napszemüveg és a piros láncos karkötő lesz.

Maga az üzlet is rendkívül látványos kialakítást kapott. A párizsi Pont Neuf ihlette neonívek csodálatosan kiemelik a belső teret,

az enteriőr színvilágában pedig visszaköszönnek a kollekció neon árnyalatai és Abloh innovatív formatervezésének jellegzetességei is.

A Greene street 122. szám alatt található pop-up rezidencia hivatalosan július 9-én nyílik meg és augusztus 9-én áll tovább, hogy a márka egyedülálló darabjait további amerikai nagyvárosokba is elvihesse.

Nemrég megírtuk, hogy a francia divatház új szolgáltatásával házhoz szállítja luxuscikkeit a vásárlóknak. Az LV By Appointment New Yorkban kezdte meg a működését még 2020 végén, a járványügyi intézkedések maximális betartása mellett. Az utazó butikba belépőknek maszkot kell viselniük, a kocsit speciális szellőzőberendezéssel látták el, de megfelelő időjárási körülmények esetén az oldalsó ajtókat kinyitják, így folyamatos szellőztetést garantálnak.

(Fotók: Louis Vuitton)

louis vuitton | cipő | divat | üzlet | pop-up

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram