Close
A Louis Vuitton New York-i pop-up boltja minden képzeletet felülmúl

A Louis Vuitton New York-i pop-up boltja minden képzeletet felülmúl

A férfi kollekció kiegészítőit Virgil Abloh alkotta, a cipőket, ékszereket és napszemüvegeket a lüktető, nyári színek jellemzik.

A Louis Vuitton exkluzív férfi kiegészítőkkel rukkolt elő. A pop-up üzlet most New Yorkban, a SoHo szomszédságában állomásozik. A Virgil Abloh által létrehozott cipő, ékszer és napszemüveg-kollekció mellett egyéb látványos kiegészítők is fellelhetők, például merész árnyalatokban pompázó tornacipők. Az abszolút best seller kiegészítő várhatóan a 1.1 Millionaires napszemüveg és a piros láncos karkötő lesz.

Maga az üzlet is rendkívül látványos kialakítást kapott. A párizsi Pont Neuf ihlette neonívek csodálatosan kiemelik a belső teret,

az enteriőr színvilágában pedig visszaköszönnek a kollekció neon árnyalatai és Abloh innovatív formatervezésének jellegzetességei is.

A Greene street 122. szám alatt található pop-up rezidencia hivatalosan július 9-én nyílik meg és augusztus 9-én áll tovább, hogy a márka egyedülálló darabjait további amerikai nagyvárosokba is elvihesse.

Nemrég megírtuk, hogy a francia divatház új szolgáltatásával házhoz szállítja luxuscikkeit a vásárlóknak. Az LV By Appointment New Yorkban kezdte meg a működését még 2020 végén, a járványügyi intézkedések maximális betartása mellett. Az utazó butikba belépőknek maszkot kell viselniük, a kocsit speciális szellőzőberendezéssel látták el, de megfelelő időjárási körülmények esetén az oldalsó ajtókat kinyitják, így folyamatos szellőztetést garantálnak.

(Fotók: Louis Vuitton)

FOLYTASD EZZEL
Sikkes és látványos – Ilyen belülről egy 26,8 milliárd forintos magánrepülő
Brutális ételmérgezést okozhat egy új TikTok-őrület
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom