Close
Már megint olyat csináltak New Yorkban, ami eddig még nem volt

Már megint olyat csináltak New Yorkban, ami eddig még nem volt

Aki a Manhattanre nyíló legjobb panorámát keresi, annak a New York-i The Edge tetejére érdemes felcaplatnia, ahol a város legmagasabb szabadtéri teraszán keresheti meg a leesett állát az üvegpadlós kilátón – ahol ezzel egyetemben az adrenalinszintjét is az egekbe lőheti. Hasonló, de valamivel nyugodtabb élményt kínál július 1-től a Chelsea-ben található Renaissance Hotel.

A szálloda 38. és 39. emeletén nyit a Somewhere Nowhere néven debütáló klub, amely a metropolisz legmagasabban fekvő tetőtéri medencéjét ígéri, ahonnan 360 fokos panoráma nyílik Manhattanre.

A 39. emeleti medence kertszerű, buja zölddel borított környezetben rejtőzik, amelyet úgy terveztek,

hogy elfeledtesse a lazulásra bejelentkező vendéggel, hogy a világ egyik legforgalmasabb városának szívében van, helyette inkább egy varázslatos helyre exportálja.

– “Újra akartuk definiálni a New York-i tetőtéri élményt. A klubbal sikerült megteremtenünk azt, amit mindig is elképzeltünk – egy égbe nyúló, titkos kertből elérhető lenyűgöző kilátást, ráadásul mindezt a saját medencénkből” – mondta az 512 négyzetméteres, nappali és éjszakai luxus szórakozóhelyként definiált Somewhere Nowhere-ről Sameer Qureshi, az El Grupo SN társalapítója.

A felhők alját karcoló szálloda egyedülálló dizájnú és hangulatú klubjában tapasokat és koktélokat rendelhetnek a város zaját maguk mögött hagyni kívánó vendégek, akik nemzetközi hírű DJ-k zenéire is táncolhatnak majd.

Nemrég megírtuk, hogy egy olyan helyet kaptak a New York-iak, ahol nagyokat pihenhetnek és sétálhatnak, ugyanakkor minden sarkon valamilyen kellemes meglepetésre számíthatnak. Little Island afféle szeszélyes oázisként lesz jelen a világváros folyton pulzáló mindennapjaiban.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Somewhere Nowhere NYC Facebook-oldala)

manhattan | panoráma | tetőtér | Somewhere Nowhere | klub

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram