Close
Ennél hátborzongatóbb jógaórára aligha lehet jelentkezni

Ennél hátborzongatóbb jógaórára aligha lehet jelentkezni

Ezt hívjuk adrenalinnal teli napindítónak.

Május elejétől immáron jógaórákra is be lehet csekkolni a nyugati félteke legmagasabb felhőkarcolójába, a bámulatos és egyben hátborzongató üvegpadlós kilátóval rendelkező, tavaly márciusban megnyitott New York-i Edge-be.

Korábban megírtuk, hogy a 30 Hudson Yards felhőkarcoló 100. és 101. emeletén kialakított, az Empire State Buildingnél és a Top of the Rocknál is magasabbra nyúló Edge valószínűleg a világ egyik legnépszerűbb turisztikai attrakciója lesz majd, amikor teljesen újraindul az élet.

A 335 méter magasságban található szabadtéri kilátó üvegfelületeinek köszönhetően azt az érzést adja, mintha a semmi szélén állnánk, és úgy néznénk le a városra, Manhattanen túl egészen New Jersey-ig.

A világ legmagasabb épületei közé emelkedő Edge tetejére egy elképesztően gyors lifttel juthatnak fel a látogatók, akik a beszállást követően hatvan másodperc elteltével már New York háromszázhatvan fokos panorámájában gyönyörködhetnek.

Ami pedig az exkluzív jógaórákat illeti, a kora reggeli egyórás szeánszokat az Equinox fitneszklub szervezi a legszigorúbb egészségügyi előírások betartásával: a korlátozott kapacitással indított órák előtt megmérik a résztvevők testhőmérsékletét, kötelező a maszk használata, a jógázóknak pedig nem kell saját matracot magukkal vinniük, mivel azt a klub biztosítja (és fertőtleníti).

A egyedülálló jógaórákat szerdai napokon kizárólag  az Equinox-tagok élvezhetik. Az első foglalkozásokra meghirdetett ötvendolláros jegyek egy hónapra előre pillanatok alatt elfogytak, és várhatóan a júniusi naptár is hamarosan betelik – ami nem csoda, hiszen New York tetején, elképesztő környezetben találhat rá az ember a belső egyensúlyára.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Eli Parry, az Edge NY Facebook-oldala)

jógaóra | kilátó | new york | amerika | üvegpadlós

FOLYTASD EZZEL

Egy neves egyiptológus azt állítja: megtalálta Nefertiti múmiáját

Hét program, amit látnod kell a Liszt Ünnepen

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom