Close
Ennél hátborzongatóbb jógaórára aligha lehet jelentkezni

Ennél hátborzongatóbb jógaórára aligha lehet jelentkezni

Ezt hívjuk adrenalinnal teli napindítónak.

Május elejétől immáron jógaórákra is be lehet csekkolni a nyugati félteke legmagasabb felhőkarcolójába, a bámulatos és egyben hátborzongató üvegpadlós kilátóval rendelkező, tavaly márciusban megnyitott New York-i Edge-be.

Korábban megírtuk, hogy a 30 Hudson Yards felhőkarcoló 100. és 101. emeletén kialakított, az Empire State Buildingnél és a Top of the Rocknál is magasabbra nyúló Edge valószínűleg a világ egyik legnépszerűbb turisztikai attrakciója lesz majd, amikor teljesen újraindul az élet.

A 335 méter magasságban található szabadtéri kilátó üvegfelületeinek köszönhetően azt az érzést adja, mintha a semmi szélén állnánk, és úgy néznénk le a városra, Manhattanen túl egészen New Jersey-ig.

A világ legmagasabb épületei közé emelkedő Edge tetejére egy elképesztően gyors lifttel juthatnak fel a látogatók, akik a beszállást követően hatvan másodperc elteltével már New York háromszázhatvan fokos panorámájában gyönyörködhetnek.

Ami pedig az exkluzív jógaórákat illeti, a kora reggeli egyórás szeánszokat az Equinox fitneszklub szervezi a legszigorúbb egészségügyi előírások betartásával: a korlátozott kapacitással indított órák előtt megmérik a résztvevők testhőmérsékletét, kötelező a maszk használata, a jógázóknak pedig nem kell saját matracot magukkal vinniük, mivel azt a klub biztosítja (és fertőtleníti).

A egyedülálló jógaórákat szerdai napokon kizárólag  az Equinox-tagok élvezhetik. Az első foglalkozásokra meghirdetett ötvendolláros jegyek egy hónapra előre pillanatok alatt elfogytak, és várhatóan a júniusi naptár is hamarosan betelik – ami nem csoda, hiszen New York tetején, elképesztő környezetben találhat rá az ember a belső egyensúlyára.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Eli Parry, az Edge NY Facebook-oldala)

FOLYTASD EZZEL
Újabb szomorú számokból derül ki, hogy a koronavírus szinte teljesen padlóra küldte a hazai mozikat
Ismét jön az év legnagyobb artvására, és izgalmasabb lesz, mint valaha
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom