Close
Ezzel az új opcióval könnyebb lesz átvészelni a hosszú repülőutakat az egyik légitársaságnál

Ezzel az új opcióval könnyebb lesz átvészelni a hosszú repülőutakat az egyik légitársaságnál

Nincs annál nagyobb áldás, mint amikor egy éjszakai repülőjáratra felszállva felfedezzük, hogy az egész üléssor a miénk. A Lufthansánál ettől a hónaptól mindez már nem csupán a szerencsén múlik. 

A légitársaság Sleeper’s Row néven augusztus 2-tól olyan opciót kínál a tiezenegy órás vagy annál hosszabb járataira,

mely szerint az utas egy teljes, azaz három-négy ülésből álló sort lefoglalhat a repülés időtartamára.

“Az ajánlat egy kényelmes, Business Class-minőségű párnával, takaróval és matracbetéttel egészül ki, tehát az utasok az üléseken fekve sokkal kipihentebben érkezhetnek meg a célállomásukra” – olvasható a légitársaság sajtóközleményében. Egy speciális biztonsági öv garantálja, hogy az utasok végig biztonságban legyenek az utazás során, illetve a Sleeper’s Row-t foglalók elsőbbségi beszállásban is részesülnek.

A Sleeper’s Row ára nagyjából 190 dollártól (57 ezer forinttól) indul, és az útvonaltól függően 272 dollárig (82 ezer fortintig) emelkedhet. Valamennyi járaton három ilyen luxusülőhely található. A két méternél magasabb utasoknak viszont számolniuk kell azzal, hogy nem tudnak teljesen kinyújtózni, mivel a Lufthansa turistaosztályain négy ülés esetén sincs számukra elég hely.

A légitársaság tavaly év végén a Frankfurt-Sao Paulo járatain több héten át tesztelte a Sleeper’s Row-t, a próbaút során kapott visszajelzések rengeteget segítettek az új funkció kialakításában. Hasonlóképpen járt el az Air New Zealand is, amely SkyNest néven a turistaosztály hátsó részében alakított ki egy bunkert, benne hat fekvőhellyel.

A légiközlekedés a világjárvány okozta gazdasági válság egyik legkomolyabb áldozata volt, ami a körülmények ismeretében aligha lehetne meglepő: mi szükségünk lett volna légitársaságokra akkor, amikor a lakásból sem nagyon tehettük ki a lábunkat? A helyzet azonban hónapról hónapra javul, annak ellenére, hogy a világ különböző országai teljesen eltérő ütemben haladnak a nyitás felé. Radó Andrással, a Wizz Air szenior vállalati kommunikációs menedzserével beszéltünk a repülés jelenéről és jövőjéről, Abu Dhabi fontosságáról, és arról, hogy miért jelenthet új fejezetet az egységes európai uniós vakcinaigazolás bevezetése.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Csodás a látvány, úgyhogy özönlenek a turisták Közép-Amerika legaktívabb vulkánjához
Elhalasztják a világ leghíresebb karneváljait a járvány miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom