Close
A luxus is kivenne egy szobát ebben a mexikói hotelben

A luxus is kivenne egy szobát ebben a mexikói hotelben

Az óceán, a homok és a sziklák békéje találkozik a Nobu Hotelben. Vágyódó sóhajok abszolút megengedettek.

A high-end hotellánc legújabb versenyzője Cabo San Lucasban épült a Kaliforniai-félszigetnél, a Csendes-óceán partján. A lánc, amelyet Nobojuki Macuhisa séf és a színészlegenda Robert de Niro alapított, ezzel a hotellel nyitja meg első szállodáját Mexikóban, a magaséletre vágyók legnagyobb örömére.

A Nobu Hotel kétszáz szobával várja vendégeit, valamint medencékkel, spákkal és számos étteremmel, melyek legfőképp halakat, friss, organikus és helyi különlegességeket kínálnak. Az épületet a kaliforniai WATG stúdió tervezte, a belsőépítészetért pedig a szintén kaliforniai Studio PCH felelt.

A tervezés azért is nagyon ügyes, mert a háromszög alapú, óceánparti szállodát úgy tervezték, hogy blokkolja az erős északnyugati szeleket, figyelve arra, hogy közben mégis térdremegtetős látvány táruljon a szemünk elé. A hotelt leginkább a letisztultság, finom, egyszerű vonalvezetés, neutrális árnyalatok és földszínek jellemzik.

A szállodáról azt írják, hogy ez a legelső olyan Nobu Hotel, amelyben keverednek a mexikói és a japán építészeti stílusok és kulturális elemek.

„A dizájn origója a Nobu brand modernitásából és luxusszínvonalából indul: kivételesen minőségi konyha, innováció és kreativitás, mely láthatatlanul összeér a helyi mexikói hagyományokkal.”

A szálló vendégei kivételesen szép naplementéket láthatnak a kifejezetten erre kialakított kőpihenőkön – amelyek egyúttal a tűz és víz találkozását is hivatottak szimbolizálni –, és ha elég szerencsések, akkor akár parthoz közel úszkáló bálnákat is láthatnak.

A japán hatást nem nehéz látni az enteriőrök részleteiben, de ugyanúgy a kertben is elcsíphetjük a keleti elemeket. Egészében véve pedig egy olyan pihentető és exkluzív hely a vendégek jutalma, hogy mi pár hónapig nem is adnánk vissza a szobakulcsot.

Ez is érdekelhet:

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom