Close
Kerékpározz keresztül Franciaország luxusborvidékén!

Kerékpározz keresztül Franciaország luxusborvidékén!

A VistaJet exkluzív utazásokra szakosodott irodája ismét magasra tette a lécet. Ezúttal egy igazán különleges, franciaországi kerékpáros utazásra hívja az aktív luxuspihenésre vágyókat: az ország csodálatos borvidékén bringázhatunk keresztül a VistaJet ajánlatával.

A szőlőskert – amely nem mindennapi élményeknek ad otthont – Dean Stott és Joe Fattorini tulajdonában áll. Míg előbbi két kerékpáros világrekordot is felállított, utóbbi a világ egyik vezető borszakértője és a The Wine Show műsorvezetője.

A La Verriere borvidéken található öko-üdülőhelyen készülnek a díjnyertes Chêne Bleu borok is,

de ezek mellett csúcskategóriás gasztronómiával, maximális kényelemmel, medencével és pazar kilátással várják a vendégeket.

 

Az aktív pihenésről maga Dean Stott gondoskodik, akinek a vezetésével elbiciklizhetnek a közeli MontVentoux-ba, azok pedig, akik igazán szeretnének elmerülni a borok világában, részt vehetnek a Chêne Bleu különleges Extreme Wine tanfolyamán és kóstolóján.

Az utazáson törekednek arra, hogy a járványügyi biztonsági intézkedéseket a lehető legmagasabb szintre emeljék: az utazás teljesen fertőtlenített magánrepülőgéppel is megvalósulhat, a programok során minimalizálják a másokkal való interakciók számát, az ingatlan pedig egyedül is bérbe vehető.

Az exkluzív élmény ára 39 ezer dollárnál kezdődik minimum három éjszakás tartózkodás esetén, beleértve a szállást, a vendéglátást, a transzfereket és a kerékpárokat is. Nem tartalmazza ugyanakkor a repülés költségeit és a fakultatív programokon való részvételt sem.

Bár világszínten Szlovénia még mindig viszonylag ismeretlennek számít, egy vezető adat- és elemző vállalat előrejelzéséből kiderül, hogy rendelkezik azokkal a kulcsfontosságú tulajdonságokkal, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a járvány utáni trendi európai úti céllá váljon.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Vistajet, Getty Images)

kerékpár | franciaország | túra | luxus | borvidék

FOLYTASD EZZEL

Akkora a felháborodás, hogy Párizs meggondolta magát az Eiffel-tornyot illetően

Negyedmillió forinttal többe kerül egy nyaralás a magyarok egyik kedvenc célpontján

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram