Close
Less be az Így jártam anyátokkal sztárjának luxusotthonába!

Less be az Így jártam anyátokkal sztárjának luxusotthonába!

Alyson Hannigan megválna varázslatos otthonától, amihez teniszpálya is tartozik.

Tizennyolc millió dollár, vagyis nagyjából 6,8 milliárd forint – ennyit kér Alyson Hannigan gyönyörű Los Angeles-i házáért. Az öt hálószobás, nyolc fürdőszobás ingatlan

több mint 3,25 hektáros telken fekszik Encinóban, a San Fernando-völgyben.

A három hálószobás luxusházhoz tartozik egy egy hálószobás vendégház, egy különálló edzőterem és egy három beállós garázs is. A hatalmas kertben bocsa- és teniszpálya és úszómedence is található, mellette

őshonos fák, platánok, narancs-, avokádó- és pálmafák gondoskodnak az árnyékról.

A Sherman Residence néven ismert ingatlan 2001-ben épült, celeb lakói mellett pedig több televíziós műsorban, így például A Shield ügynökei című sorozatban is feltűnt.

Még több sztár eladósorba került otthonára vagy kíváncsi? Ebben a cikkünkben Cindy Crawford, itt Gianni Versace, itt pedig Hugh Jackman álomingatlanába kukkanthatsz be.

(Forrás: RobbReport, fotók: Tyler Hogan)

luxusingatlan | eladó ház | los angeles

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram