Close
Hihetetlen összegért árulják Gianni Versace New York-i kastélyát

Hihetetlen összegért árulják Gianni Versace New York-i kastélyát

Nem sok olyan név van a divatvilágban, amely hangzatosabb lenne Gianni Versace-nél, akinek New York-i luxuskastélya mágnesként vonzza az érdeklődőket. Az árát is megkérik a pompás ingatlannak, 70 millió dollárért, azaz nagyjából 26,6 milliárd forintért vásárolható meg a Nagy Alma egyik leglenyűgözőbb rezidenciája.

A házat Irving Margon építész tervezte 1950-ben. A hat emeletes, hét hálószobás, hét fürdőszobás ingatlanhoz hatalmas étkező, több konyha, játékszoba, könyvtár, kert, lift és öt kandalló is tartozik.

Úgy tudni, a rezidenciát Gianni Versace 1995-ben vásárolta meg,

akkor alakítottak ki további két emeletet, valamint ekkor kapta barokk belső tereit is.

Az ingatlan enteriőrjében a Sixtus-kápolna által ihletett freskók

mellett márványburkolatok, osztrák parketták, aranyozott virágmotívumok láthatók, sőt, a belső terek díszítő elemeinek egy részét egyenesen egy firenzei palotából hozatták.

A fő hálószobához hatalmas gardróbhelyiség mellett süllyesztett márvány jakuzzi is tartozik.

Az ötödik emeleten további négy hálószobát alakítottak ki,

a hatodik szinten pedig játékterem és házimozi várja a vendégeket.

Az elmúlt hetekben szabályosan elárasztották az ingatlanpiacot a híres emberek rezidenciái. Eladósorba került többek között Guiseppe Verdi villája, Emma Stone malibui otthona és Amy Schumer penthouse-a is.

(Forrás: Bosshunter, fotók: Sotheby’s International Realty)

versace | luxusház | ingatlan

FOLYTASD EZZEL

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram