Példátlan lépésre szánta el magát az Unió Oroszország kapcsán

Egy darabig nem fogunk Aeroflot gépet látni Európa egén.

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke ma este bejelentette, hogy az Európai Unió kitiltotta területéről az orosz felségjelű, orosz tulajdonban vagy üzemeltetésben lévő repülőgépeket - a rendelkezés a magángépekre is vonatkozik.

A ma esti és a holnapi Aeroflot Airlines Moszkva-Budapest járatot már törölték

- így egy darabig orosz légitársaság gépe nem fog Ferihegyen megfordulni, és az is kérdés, hogy hogyan fognak hazajutni azok, akik esetleg Oroszországban ragadtak.

Először Nagy-Britannia tiltotta ki az orosz gépeket, majd sorra csatlakozott egyre több európai ország a szankcióhoz, mire megszületett a közös döntés. Eközben Oroszország válaszul szintén tilalmakat vezetett be.

(Forrás: facebook.com/budflyer, képek: Unsplash, Pixabay)

légtér | légtérzár | aeroflot | európai unió | Ororszország

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom