Ez a magyar luxushotel megkapta a turisztikai ágazat Oscar-díját

Az 1993-ban alapított World Travel Awards a turisztikai szolgáltatók és a vendéglátásban tevékenykedő cégek közül minden évben a legjobbakat jutalmazza és ünnepli. Ezt a díjat világszerte az iparág legrangosabb díjaként ismerik el és sokan a turisztikai ágazat Oscarjaként tartják számon.

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest pedig másodszor nyerte el a versenyen a Magyarország vezető luxusszállodájának járó díjat. Mint a hotel közleményében olvasható, a mostani elismerés a korábbi rangos World Travel Awards díjak méltó folytatása, mert az elmúlt években a szálloda már többször megnyerte a Magyarország vezető üzleti szállodája, és a Magyarország vezető szállodája kategóriát.

A Corvinus Elnöki Lakosztály

Emellett a hotel Corvinus Elnöki Lakosztálya Magyarország vezető szállodai lakosztálya lett az idén.

„Ismét nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világ legjobb szállodái között szerepelhetünk, és hogy partnereink és vendégeink elismerik kiemelkedő teljesítményünket. Büszkék vagyunk az eredményre és ez a díj visszaigazolja, hogy munkatársaink kiváló szolgáltatást nyújtanak nap mint nap. Biztosak vagyunk abban, hogy nemrégiben felújított elegáns szobáink és lakosztályaink hozzájárultak a díj elnyeréséhez. Munkatársaim és jómagam elkötelezetten törekszünk arra, hogy továbbra is a legmagasabb szintű szolgáltatási színvonalat biztosítsuk a világ minden tájáról érkező vendégeink megelégedésére”mondta Stephan Interthal, a szálloda igazgatója.

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a modern luxus megtestesítője, mind az itt nyújtott szolgáltatások színvonalát, mind az épület adottságait tekintve. A Budapest szívében fekvő ötcsillagos szállodában 315 tágas szoba és 38 elegáns lakosztály várja a vendégeket.

Az ide érkezőket sokszínű gasztronómiai kínálat várja, amely magában foglalja a kötetlen hangulatú ÉS Bisztrót, az ÉS Delit, a The Living Room-ot és a Blue Fox The Bárt, valamint az első közép-európai Nobu Éttermet. A szolgáltatások körét bővíti az európai évszakok váltakozására épülő Kempinski The Spa, melynek helyi vonatkozású ajánlata egy különleges holisztikus iszapkezelés.

A hotel gazdag klasszikus és kortárs magyar műgyűjteménnyel büszkélkedik és a benne található galéria elhivatottan szolgálja a hazai művészek bemutatását. A Ten Rooms névre keresztelt rendezvényszint a legújabb innovatív megoldásokat kínálja, míg a The Kitchen Caters teljeskörű catering szolgáltatást nyújt szállodán belül és kívül.

Mindennek megvalósításához pedig olyan emberekre is szükség van, akiknek a lehetetlen nem létezik. Közéjük tartozik Takács Tamás, a Kempinski főportása is.

(Forrás: Kempinski Hotel Corvinus Budapest, képek: Kempinski Hotel Corvinus Budapest, Kempinski/Facebook)

luxusszálló | world travel awards | legjobb | magyarország | luxushotel

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom