Close
Olyan luxusüdülő épül Vegasban, amely totálisan szembe megy a megszokásokkal

Olyan luxusüdülő épül Vegasban, amely totálisan szembe megy a megszokásokkal

Nem egy tipikus Sin City-rejtekhelynek ígérkezik a Majestic, ráadásul rizikós játékba kezd azzal, hogy nem ad lehetőséget a vendégeknek a kockáztatásra.

A Majestic Las Vegas 2024-ben nyílik, és két szokatlan szabályt alkalmaz majd:

tilos lesz a dohányzás és a szerencsejáték.

“Más típusú helyet akartunk. Olyat, amire Las Vegasnak valóban szüksége van – nyilatkozta a projekt felelőse, Lorenzo Doumani. – Bár nem lehet hallani a játékgépek csengését vagy az asztalnál ülő játékosok örömét, a Majesticnek bőven lesznek Vegasra jellemző jegyei, gondolok itt az étkezési, a szállodai és a wellnesslehetőségekre” – magyarázza a megálmodó.

A kortárs jegyekkel megrajzolt, 189 méter magas épület a vegasi brandekkel régóta együtt dolgozó Paul Steelman tervei alapján készül egy 850 millió dolláros beruházás keretében. Az építkezés júliusban indul.

A komplexumban helyet kap többek között egy hétszázhúsz lakosztállyal rendelkező ötcsillagos szálloda, hat étterem, és egy európai hangulatú tér táncoló szökőkutakkal. Négy emeletet foglal el a hatezer-ötszáz négyzetméteren elterülő wellnessközpont, az 51. és a 60. emelet között pedig padlótól a mennyezetig érő ablakokkal felszerelt luxuslakásokat lehet megvásárolni – utóbbiak kiindulási ára tízmillió dollár.

“Épp itt volt az ideje annak, hogy Las Vegas azoknak is megadja a luxusélményt, akik nem azért jönnek a városba, hogy szerencsejátékokat játszanak, hanem inkább valami másra vágynak” – mondta Doumani. Legyen szó pihenésről, elvonulásról, üzleti megbeszélésről vagy rendezvényekről, a Majestic Las Vegas csomagjában mindenki megtalálja a megfelelőt.

Az utóbbi időben jelentős változás tapasztalható Vegasban: a Park MGM és a NoMad Las Vegas nemdohányzó szállodaként nyitott meg szeptemberben, a Strip pedig az első, kizárólag felnőtteknek szóló üdülőhelyként íratta fel magát a térképre.

Vegasi miliő

Bár Las Vegas csordultig van szállodákkal, mégsem a hotelek miatt utazunk a nevadai kaszinóvárosba. A kultikus Venetian viszont kivétel lehet. Kívülről csak egy rikító vegasi miliőbe tökéletesen illeszkedő, már messziről ragyogó, sokadik sokemeletes kaszinóhotelnek tűnik, a Palms Casino Resort azonban jóval több egy hagyományos vegasi szállodánál. Las Vegasban kapható a világ legdrágább hamburgere, amely a bor miatt kerül ilyen sokba.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash, Travel and Leisure, Majestic Las Vegas)

FOLYTASD EZZEL
Ez a különleges térkép segít felfedezni Budapest legfontosabb designhelyszíneit
A kompromisszum nélküli adattárolás egy NAS-ban ölt formát
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom