Close
Olyan luxusüdülő épül Vegasban, amely totálisan szembe megy a megszokásokkal

Olyan luxusüdülő épül Vegasban, amely totálisan szembe megy a megszokásokkal

Nem egy tipikus Sin City-rejtekhelynek ígérkezik a Majestic, ráadásul rizikós játékba kezd azzal, hogy nem ad lehetőséget a vendégeknek a kockáztatásra.

A Majestic Las Vegas 2024-ben nyílik, és két szokatlan szabályt alkalmaz majd:

tilos lesz a dohányzás és a szerencsejáték.

“Más típusú helyet akartunk. Olyat, amire Las Vegasnak valóban szüksége van – nyilatkozta a projekt felelőse, Lorenzo Doumani. – Bár nem lehet hallani a játékgépek csengését vagy az asztalnál ülő játékosok örömét, a Majesticnek bőven lesznek Vegasra jellemző jegyei, gondolok itt az étkezési, a szállodai és a wellnesslehetőségekre” – magyarázza a megálmodó.

A kortárs jegyekkel megrajzolt, 189 méter magas épület a vegasi brandekkel régóta együtt dolgozó Paul Steelman tervei alapján készül egy 850 millió dolláros beruházás keretében. Az építkezés júliusban indul.

A komplexumban helyet kap többek között egy hétszázhúsz lakosztállyal rendelkező ötcsillagos szálloda, hat étterem, és egy európai hangulatú tér táncoló szökőkutakkal. Négy emeletet foglal el a hatezer-ötszáz négyzetméteren elterülő wellnessközpont, az 51. és a 60. emelet között pedig padlótól a mennyezetig érő ablakokkal felszerelt luxuslakásokat lehet megvásárolni – utóbbiak kiindulási ára tízmillió dollár.

“Épp itt volt az ideje annak, hogy Las Vegas azoknak is megadja a luxusélményt, akik nem azért jönnek a városba, hogy szerencsejátékokat játszanak, hanem inkább valami másra vágynak” – mondta Doumani. Legyen szó pihenésről, elvonulásról, üzleti megbeszélésről vagy rendezvényekről, a Majestic Las Vegas csomagjában mindenki megtalálja a megfelelőt.

Az utóbbi időben jelentős változás tapasztalható Vegasban: a Park MGM és a NoMad Las Vegas nemdohányzó szállodaként nyitott meg szeptemberben, a Strip pedig az első, kizárólag felnőtteknek szóló üdülőhelyként íratta fel magát a térképre.

Vegasi miliő

Bár Las Vegas csordultig van szállodákkal, mégsem a hotelek miatt utazunk a nevadai kaszinóvárosba. A kultikus Venetian viszont kivétel lehet. Kívülről csak egy rikító vegasi miliőbe tökéletesen illeszkedő, már messziről ragyogó, sokadik sokemeletes kaszinóhotelnek tűnik, a Palms Casino Resort azonban jóval több egy hagyományos vegasi szállodánál. Las Vegasban kapható a világ legdrágább hamburgere, amely a bor miatt kerül ilyen sokba.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash, Travel and Leisure, Majestic Las Vegas)

las vegas | üdülú | szerencsejáték | nem dohányzó | nincs

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram