Close
Ebben a kaszinóhotelben egy fedél alatt házhoz jön egész Las Vegas

Ebben a kaszinóhotelben egy fedél alatt házhoz jön egész Las Vegas

Kívülről csak egy rikító vegasi milliőbe tökéletesen illeszkedő, már messziről ragyogó, sokadik sokemeletes kaszinóhotelnek tűnik, a Palms Casino Resort azonban jóval több egy hagyományos vegasi szállodánál.

A nemrégiben több száz millió dolláros felújításon átesett Palms egy fényorgia mögötti valódi álomvilágba enged bebocsátást. Nem véletlenül erről a szállodáról beszélnek mostanság a legtöbbet a szerencsejáték-metropoliszban,

ahol kaszinóhoteles legyen a javából, akinek sikerül kitűnnie a megannyi felnőtteknek szóló, olykor giccsbe boruló játszótér közül.

A Palmsot egy mérföldnyire találjuk az 1905-ben alapított sivatagi kaszinófőváros hírhedt főutcájától, a Striptől. Összesen hétszáz lakosztályt rendeztek be itt (kétágyasat már ötvenhat dollártól kivehetünk), de igazából felsorolni is nehéz, mennyi fényűző szolgáltatást nyújt.

Azért megpróbáljuk.

A nyáron minden értelmében forró medencepart inverzeként a tetőtéri éjszakai klubjában lehet lámpaoltás után lehűteni a kedélyeket, a Drift Spa pedig az a hely, ahol masszázzsal gyógyítják a másnaposságot, hogy aztán egy csendes, hangulatos kertben vagy a fitneszközpontban pihenjünk rá a következő éjszakára. A Pearl színházban kortárs popdívák és rockzenekarok adják egymásnak a nagyszínpadot, hogy azért a kultúrcseppekből is fogyasszon valamit a vendég.

Ha már fogyasztás: a Cheapskatesben éjjel-nappal szolgálják fel az amerikai reggelit, az N9NE Steakhouse-ban, a Fantasy Towerben berendezett NOVE Italianóban és az Alizéban, egy Michelin-csillagos francia étteremben viszont fajsúlyosabb és trendi falatokat kaphatunk, miközben élvezzük a páratlan kilátást a város neonfényeire.

Elvileg a Vegasba érkezők általában kevés időt pazarolnak el a szállodai elfoglaltságra,

itt viszont annyi inger és lehetőség éri a látogatót, hogy olykor újratervezésre lehet szüksége.

Két prémium lakosztálya mindenképp kiemelkedik: az egyik az elegáns, kozmopolita Hardwood Suite, amely két szintet foglal el, többek között rejtett whiskyszobával, medencével, pókerasztallal, egy kiválóan felszerelt bárral, és ha ez nem lenne elég, egy grafikus által megfestett fekete-fehér kosárlabdapályával. Ennél jobb bulihelyszínt nehéz elképzelni, és ha össze tudunk csődíteni háromszáz embert egy felejthetetlen partira, itt nem leszünk helyszűkében, merthogy egyszerre ennyien táncolhatják át magukat az éjszakába húszezer dolláros bérleti díjért.

A másik kiemelkedő lakosztály a hetvenes évek hangulatát megidéző, éjszakánként tizenötezer dollárba kerülő Kingpin Suite fő vonzereje a saját bowlingpályája, de a legnagyobb csillagok otthonát bemutató MTV Cribs ihlette penthouse-ban biliárdasztal, házimozi, dj-pult, egzotikus akvárium és hidraulikus ágy is van – tényleg olyan, mintha egy szupersztárnál vendégeskednénk.

Visszafogottoabb szobákat találunk az Ivory Towerben, ahol az itteni megszokott képest minimalista enteriőr várja a vendéget hatalmas LED-televízióval, míg a Fantasy Tower szándékosan túlméretezett lakosztályai igazi férfikuckókat rejtenek.

Van egy szoba, ami tökéletesen passzol Barbie cukorkafelhős világához, és egy, amelyet az erotikának szenteltek: a zuhanyzójában felszereltek egy megvilágított rúdat, mi máshoz, mint rúdtánchoz, míg a száz fő befogadására alkalmas G-lakosztályban nedves bárban tetőzik az élmény – tehát lényegében a Palmsban egy fedél alatt házhoz jön Las Vegas.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Uniqhotels.com)

FOLYTASD EZZEL
Így néz ki a Google új campusa, amelyet a BIG és a Heatherwick Studio tervezett
Ilyen belülről a világ egyik legnépszerűbb komikájának New York-i lakása
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom