Close
Szédítő képekkel csinál kedvet ez a videó az egyik legismertebb vegasi hotelhez

Szédítő képekkel csinál kedvet ez a videó az egyik legismertebb vegasi hotelhez

Bár Las Vegas csordultig van szállodákkal, mégsem a hotelek miatt utazunk a nevadai kaszinóvárosba. A kultikus Venetian viszont kivétel lehet.

Mint az köztudott, Vegasban jó néhány ismert európai építmény vagy város kicsinyített mását megtaláljuk. Ebben a szuperszállodában olyan érzésünk támad, mintha a Szent Márk téren andalognánk vagy a Sóhajok hídja alatt gondoláznánk – mondjuk konkrétan mindkettőt meg is tehetjük. Ez a rövidflm kicsit a Grand Budapest Hotel hangulatában visz el a The Venetian Resortba, mi több, inkább szédít egy teljes percen keresztül, hogy ha a sivatagi városban járunk, eszünkbe se jusson máshová szállást foglalni.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

video | the venetian | szálloda | las vegas | hotel

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram