Close
Szédítő képekkel csinál kedvet ez a videó az egyik legismertebb vegasi hotelhez

Szédítő képekkel csinál kedvet ez a videó az egyik legismertebb vegasi hotelhez

Bár Las Vegas csordultig van szállodákkal, mégsem a hotelek miatt utazunk a nevadai kaszinóvárosba. A kultikus Venetian viszont kivétel lehet.

Mint az köztudott, Vegasban jó néhány ismert európai építmény vagy város kicsinyített mását megtaláljuk. Ebben a szuperszállodában olyan érzésünk támad, mintha a Szent Márk téren andalognánk vagy a Sóhajok hídja alatt gondoláznánk – mondjuk konkrétan mindkettőt meg is tehetjük. Ez a rövidflm kicsit a Grand Budapest Hotel hangulatában visz el a The Venetian Resortba, mi több, inkább szédít egy teljes percen keresztül, hogy ha a sivatagi városban járunk, eszünkbe se jusson máshová szállást foglalni.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom