Close
Szédítő képekkel csinál kedvet ez a videó az egyik legismertebb vegasi hotelhez

Szédítő képekkel csinál kedvet ez a videó az egyik legismertebb vegasi hotelhez

Bár Las Vegas csordultig van szállodákkal, mégsem a hotelek miatt utazunk a nevadai kaszinóvárosba. A kultikus Venetian viszont kivétel lehet.

Mint az köztudott, Vegasban jó néhány ismert európai építmény vagy város kicsinyített mását megtaláljuk. Ebben a szuperszállodában olyan érzésünk támad, mintha a Szent Márk téren andalognánk vagy a Sóhajok hídja alatt gondoláznánk – mondjuk konkrétan mindkettőt meg is tehetjük. Ez a rövidflm kicsit a Grand Budapest Hotel hangulatában visz el a The Venetian Resortba, mi több, inkább szédít egy teljes percen keresztül, hogy ha a sivatagi városban járunk, eszünkbe se jusson máshová szállást foglalni.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Ez a szürreális vízesés a dubaji világkiállítás talán legmeghökkentőbb attrakciója
Mutatjuk, miért Toszkána a világ egyik legvágyottabb úti célja
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom