Close
Szédítő képekkel csinál kedvet ez a videó az egyik legismertebb vegasi hotelhez

Szédítő képekkel csinál kedvet ez a videó az egyik legismertebb vegasi hotelhez

Bár Las Vegas csordultig van szállodákkal, mégsem a hotelek miatt utazunk a nevadai kaszinóvárosba. A kultikus Venetian viszont kivétel lehet.

Mint az köztudott, Vegasban jó néhány ismert európai építmény vagy város kicsinyített mását megtaláljuk. Ebben a szuperszállodában olyan érzésünk támad, mintha a Szent Márk téren andalognánk vagy a Sóhajok hídja alatt gondoláznánk – mondjuk konkrétan mindkettőt meg is tehetjük. Ez a rövidflm kicsit a Grand Budapest Hotel hangulatában visz el a The Venetian Resortba, mi több, inkább szédít egy teljes percen keresztül, hogy ha a sivatagi városban járunk, eszünkbe se jusson máshová szállást foglalni.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Ennek az apró afrikai országnak saját síközpontja van
Ha olaszországi nászútra mennénk, csak így csinálnánk
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom