Leesett az állunk és úgy is maradt ettől a Lower Manhattan-i penthouse-tól

Kilátás, enteriőr, bútorozás: minden csillagos ötös.

Az RSHP építészstúdió betekintést engedett legelső lakóingatlan-projektjébe New Yorkban: a Penthouse 3 névre keresztelt lakás a City Hall Parkra néz Lower Manhattanben, és hát minden félelmetesen rendben van benne.

A penthouse adatai már eleve önmagukért beszélnek:

502 négyzetméter alapterület, 4,5 méteres, dupla belmagasság, öt hálószoba és öt fürdő, 108 négyzetméter terasz.

Az elképesztően nagyvonalú lakást a helyi Ash Staging stúdió rendezte be: kortárs, elegáns, időtlen, művészi.

Nem egy és nem két old fashioned koktéllal néznénk itt a New York-i életet a teraszról.

(Fotók: Evan Joseph)

manhattan | penthouse | new york | luxus | építészet

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom