Close
Szívesen elkoktéloznánk a milliárdosok utcájának első rooftop bárjában

Szívesen elkoktéloznánk a milliárdosok utcájának első rooftop bárjában

Nem is értjük, hogyan hiányozhatott eddig ez a láncszem a luxusnegyedből.

Manhattan 57. utcájának környéke tele van ultraluxus-ingatlanokkal, ezért kapta a Billionaire’s Row, vagyis milliárdosok utcája nevet. Azt gondolhatnánk, az előkelő negyedből igazán semmi sem hiányozhat, amire a magasélethez szükség van, azonban úgy tűnik, eddig mégsem volt teljes a kép. Csak most, egészen pontosan március 26-án nyílik meg a környék első tetőbárja, a Darling, melyből pazar panoráma nyílik a Central Parkra.

A rooftop lounge a negyvenhét emelet magas Park Lane hotel tetején kap helyet a szálloda felújításának eredményeként,

amellyel más újdonságok is járnak: például egy nyolcvan férőhelyes lobby bár szabadtéri sétánnyal, a Rose Lane vagy a Harry’s New York Bar étterem a második emeleten.

Bár a szűkebb környéken állítólag ez az első tetőterasz, Manhattanben természetesen nem ritkák a hasonló, város feletti kitelepülések. Tavaly nyáron például két új bár is megnyitott, a Somewhere in Nolita és a rejtőzködő Somewhere Nowhere, ahol egy kert hangulata és háromszázhatvan fokos panoráma fogadja a látogatókat.

Persze csábítóak a New York-i kilátások, de nem kell a tengerentúlra utaznunk, hogyha a város tetején szürcsölnénk el egy italt. Ezt megtehetjük Budapest legjobb tetőteraszainak egyikén is.

(Forrás: timeout.com, képek: parklanenewyork.com)

tetőterasz | rooftop bár | manhattan | usa | panoráma

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Ezek a világ legjobb helyei, ha a cseresznyefák virágzásában gyönyörködnél

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom