Close
Már most megvan 2020 legjobb légitársasága

Már most megvan 2020 legjobb légitársasága

Biztonság, komfort, kényelem, szórakozás. Ha ezek a legfőbb elvárások egy légitársaság megítélésénél, akkor 2020 legjobbját már nem is kell tovább keresni – írja a Travel and Leisure

A társaságokat többféle kritérium által összehasonlító oldal, az AirlineRatings.com éves listájának első helyezettje az Air New Zealand lett, amely a címvédő és ezúttal másodikként befutott Singapore Airlinest előzte meg.

Az oldal főszerkesztője elmondta, hogy az új-zélandi társaság minden fontosnak tartott kritériumot tekintve kiváló minősítéssel felelt meg, külön kiemelte a környezetvédelmi megoldásait, a fedélzeti innovációit és a személyzet felkészültségét. Az Air New Zealand a legjobb Premium Economy díját is hazavitte, míg az ezüstérmes Singapore Airlines (esetében szállodai szobákkal egyenértékűnek tartott) legjobb első osztályért kapott elismerést.

A szórakoztatást illetően az Emirates végzett az első helyen, a legjobb belföldi légitársaság a Quantas, míg a legjobb európai diszkont társaság a magyarországi kötődésű Wizz Air lett. Mindössze kilencedikként zárt összesítésben a patinás Qatar Airways, elvitte viszont a legjobb catering és a legjobb business class díját.

A hét szakember által összerakott lista megalkotásánál figyelembe vették a nyereségességet, a visszajelzéseket, a flotta életkorát, különböző biztonsági szempontokat, az útvonalhálózatot és a szolgáltatások minőségét is.

Íme az első tíz helyezett:

  1. Air New Zealand
  2. Singapore Airlines
  3. All Nippon Airways
  4. Qantas
  5. Cathay Pacific Airways
  6. Emirates
  7. Virgin Atlantic
  8. EVA Air
  9. Qatar Airways
  10. Virgin Australia

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images)

toplista | légitársaságok | legjobb | 2020 | Air New Zealand

FOLYTASD EZZEL

Ciprus elvesztette orosz és ukrán turistáit, most a zöldeket akarja megszólítani

Egy távoli hely, amely a nap, a tenger és a karibi életérzés rajongóinak kedvence lehet

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram