Close
Már most megvan 2020 legjobb légitársasága

Már most megvan 2020 legjobb légitársasága

Biztonság, komfort, kényelem, szórakozás. Ha ezek a legfőbb elvárások egy légitársaság megítélésénél, akkor 2020 legjobbját már nem is kell tovább keresni – írja a Travel and Leisure

A társaságokat többféle kritérium által összehasonlító oldal, az AirlineRatings.com éves listájának első helyezettje az Air New Zealand lett, amely a címvédő és ezúttal másodikként befutott Singapore Airlinest előzte meg.

Az oldal főszerkesztője elmondta, hogy az új-zélandi társaság minden fontosnak tartott kritériumot tekintve kiváló minősítéssel felelt meg, külön kiemelte a környezetvédelmi megoldásait, a fedélzeti innovációit és a személyzet felkészültségét. Az Air New Zealand a legjobb Premium Economy díját is hazavitte, míg az ezüstérmes Singapore Airlines (esetében szállodai szobákkal egyenértékűnek tartott) legjobb első osztályért kapott elismerést.

A szórakoztatást illetően az Emirates végzett az első helyen, a legjobb belföldi légitársaság a Quantas, míg a legjobb európai diszkont társaság a magyarországi kötődésű Wizz Air lett. Mindössze kilencedikként zárt összesítésben a patinás Qatar Airways, elvitte viszont a legjobb catering és a legjobb business class díját.

A hét szakember által összerakott lista megalkotásánál figyelembe vették a nyereségességet, a visszajelzéseket, a flotta életkorát, különböző biztonsági szempontokat, az útvonalhálózatot és a szolgáltatások minőségét is.

Íme az első tíz helyezett:
  1. Air New Zealand
  2. Singapore Airlines
  3. All Nippon Airways
  4. Qantas
  5. Cathay Pacific Airways
  6. Emirates
  7. Virgin Atlantic
  8. EVA Air
  9. Qatar Airways
  10. Virgin Australia
Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom