Close
Féláron utazhatunk Párizsból New Yorkba business classon ezzel a légitársasággal

Féláron utazhatunk Párizsból New Yorkba business classon ezzel a légitársasággal

Aki gyakran megteszi a New York–Párizs útvonalat, örülni fog a La Compagnie járatainak.

Mivel egy ilyen út nagyon hosszú és fárasztó lehet, csöppet sem mindegy, milyen körülmények között töltjük el azt a néhány órát a gép fedélzetén.

A világ egyetlen olyan légitársaságáról van szó, amely kizárólag business class színvonalon repteti az utasait.

A La Compaigne a New York-i Newark és a párizsi Orly repülőtér között közlekedteti napi járatait, méghozzá versenytársakhoz képest ötven százalékkal olcsóbb jegyárakkal.

A színvonal viszont ugyanaz, mint a többi business class járaton, azaz szuperkényelmes ülések, iPad, érintőképernyős monitorok, korlátlan wifihasználat, séf által összerakott fejedelmi menü, valamint gondosan kiválasztott borok teszik nemhogy elviselhetővé, hanem élvezetessé a levegőben töltött órákat.

“Azt akarjuk, hogy az utasok ugyanúgy élvezzék, használják az internetet, mint otthon vagy az irodában – mondta Jean Charles Périno, a La Compagnie értékesítési és marketingigazgatója. – Küldetésünk az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a business classt, ráadásul a legvonzóbb árakkal.” Lehetőség van egyébként prémium kategóriás jegyeket is váltani, amiért jó néhány plusz kényelmi szolgáltatás jár a puha takarótól kezdve az éttermi szintű menüig.

A hetvenhat férőhelyes Airbus A321neót Collins Diamond ülésekkel szerelték fel, melyeket könnyedén át lehet alakítani ággyá. A kényelmes matrac mellé zajszűrő fejhallgató is jár, úgyhogy tényleg zavartalanul pihenhetünk a nagyjából hétórás utazás alatt.

A naponta kétszer felszálló La Compagnie-jetek május és október között nem csupán Párizs és New York, hanem Nizza és New York között is közlekednek.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Airbus, executivetraveller.com)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom