Close
Féláron utazhatunk Párizsból New Yorkba business classon ezzel a légitársasággal

Féláron utazhatunk Párizsból New Yorkba business classon ezzel a légitársasággal

Aki gyakran megteszi a New York–Párizs útvonalat, örülni fog a La Compagnie járatainak.

Mivel egy ilyen út nagyon hosszú és fárasztó lehet, csöppet sem mindegy, milyen körülmények között töltjük el azt a néhány órát a gép fedélzetén.

A világ egyetlen olyan légitársaságáról van szó, amely kizárólag business class színvonalon repteti az utasait.

A La Compaigne a New York-i Newark és a párizsi Orly repülőtér között közlekedteti napi járatait, méghozzá versenytársakhoz képest ötven százalékkal olcsóbb jegyárakkal.

A színvonal viszont ugyanaz, mint a többi business class járaton, azaz szuperkényelmes ülések, iPad, érintőképernyős monitorok, korlátlan wifihasználat, séf által összerakott fejedelmi menü, valamint gondosan kiválasztott borok teszik nemhogy elviselhetővé, hanem élvezetessé a levegőben töltött órákat.

“Azt akarjuk, hogy az utasok ugyanúgy élvezzék, használják az internetet, mint otthon vagy az irodában – mondta Jean Charles Périno, a La Compagnie értékesítési és marketingigazgatója. – Küldetésünk az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a business classt, ráadásul a legvonzóbb árakkal.” Lehetőség van egyébként prémium kategóriás jegyeket is váltani, amiért jó néhány plusz kényelmi szolgáltatás jár a puha takarótól kezdve az éttermi szintű menüig.

A hetvenhat férőhelyes Airbus A321neót Collins Diamond ülésekkel szerelték fel, melyeket könnyedén át lehet alakítani ággyá. A kényelmes matrac mellé zajszűrő fejhallgató is jár, úgyhogy tényleg zavartalanul pihenhetünk a nagyjából hétórás utazás alatt.

A naponta kétszer felszálló La Compagnie-jetek május és október között nem csupán Párizs és New York, hanem Nizza és New York között is közlekednek.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Airbus, executivetraveller.com)

olcsóbb | szolgáltatás | new york | La Compagnie | business class

FOLYTASD EZZEL

Légiutas-kísérők elárulták, mik azok, amiket semmiképp sem szabad enni és inni a repülőn

Uniós kísérleti projekt keretében rendezik újra az erdélyi település belvárosát

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram