Close
Már lehet lakásokat vásárolni New York történetének legmagasabb lakóházába

Már lehet lakásokat vásárolni New York történetének legmagasabb lakóházába

A New York-i milliárdosok kedvenc utcájában épülő Central Park Tower lakásai várják az új tulajdonosaikat.

A 472 méter magas felhőkarcoló 2020-as átadása után a város legmagasabb lakótornya lesz.

Az 57. utcában felhúzott 131 emeletes épületóriás 112 ezer négyzetméter alapterületű. Alsó hét szintjét a Nordstrom áruháza foglalja majd el, így az érdeklődők a megmaradt 179 lakásból válogathatnak.

A 32. emelettől kezdődő kettő-nyolc hálószobás apartmanok 150 és 1500 négyzetméter közötti alapterületűek, a legolcsóbb lakosztály 6,9 millió, a legdrágább, a 112. emeleten berendezett penthouse százmillió dollárba kerül.

A padlótól a mennyezetig érő ablakokkal ellátott lakosztályokat és a közösségi tereket úgy helyezték el, hogy mindegyik biztosítsa a lélegzetelállító panorámát a városra, elsősorban a Central Parkra. Az első klubszint a 14. emeleten kap helyet, ahol rendezvénytermek, vetítőszobák és biliárdasztallal felszerelt társalgók adnak plusz élményt a lakóknak, akik a leírhatatlan kilátást a teraszon is élvezhetik, miközben a bárból rendelt ételeket és italokat fogyasztják.

A feltöltődés, pihenés, sportolás hármashoz a hatalmas medence, valamint a 16. emeleten berendezett wellness-központ járul hozzá, de találunk fitnesztermet, kosárlabda- és squash-pályát, uszodát, gőzkabint, szaunát is az épületben.

A Central Park Towert arra tervezték, hogy megtartsa New York semmivel sem összehasonlítható szellemiségét, és olyan minőségi szolgáltatást nyújtson, amilyet még ebben a folyton lüktető metropoliszban sem láttak.

A 2020-ra elkészülő, külsejében is kiemelkedő építmény Manhattan ikonikus pontja lesz, és alighanem újradefiniálja a magas élet fogalmát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: nynesting.com, 6sqft.com, Designboom)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom