Close
Már lehet lakásokat vásárolni New York történetének legmagasabb lakóházába

Már lehet lakásokat vásárolni New York történetének legmagasabb lakóházába

A New York-i milliárdosok kedvenc utcájában épülő Central Park Tower lakásai várják az új tulajdonosaikat.

A 472 méter magas felhőkarcoló 2020-as átadása után a város legmagasabb lakótornya lesz.

Az 57. utcában felhúzott 131 emeletes épületóriás 112 ezer négyzetméter alapterületű. Alsó hét szintjét a Nordstrom áruháza foglalja majd el, így az érdeklődők a megmaradt 179 lakásból válogathatnak.

A 32. emelettől kezdődő kettő-nyolc hálószobás apartmanok 150 és 1500 négyzetméter közötti alapterületűek, a legolcsóbb lakosztály 6,9 millió, a legdrágább, a 112. emeleten berendezett penthouse százmillió dollárba kerül.

A padlótól a mennyezetig érő ablakokkal ellátott lakosztályokat és a közösségi tereket úgy helyezték el, hogy mindegyik biztosítsa a lélegzetelállító panorámát a városra, elsősorban a Central Parkra. Az első klubszint a 14. emeleten kap helyet, ahol rendezvénytermek, vetítőszobák és biliárdasztallal felszerelt társalgók adnak plusz élményt a lakóknak, akik a leírhatatlan kilátást a teraszon is élvezhetik, miközben a bárból rendelt ételeket és italokat fogyasztják.

A feltöltődés, pihenés, sportolás hármashoz a hatalmas medence, valamint a 16. emeleten berendezett wellness-központ járul hozzá, de találunk fitnesztermet, kosárlabda- és squash-pályát, uszodát, gőzkabint, szaunát is az épületben.

A Central Park Towert arra tervezték, hogy megtartsa New York semmivel sem összehasonlítható szellemiségét, és olyan minőségi szolgáltatást nyújtson, amilyet még ebben a folyton lüktető metropoliszban sem láttak.

A 2020-ra elkészülő, külsejében is kiemelkedő építmény Manhattan ikonikus pontja lesz, és alighanem újradefiniálja a magas élet fogalmát.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: nynesting.com, 6sqft.com, Designboom)

Close