Március 1-től új időszámítás kezdődik a magyar közlekedésben: több mint négymillió embernek lesz könnyebb

A MÁV-Volán csoportnál az elmúlt harmincöt év legnagyobb átalakítását hajtják végre az új tarifarendszer bevezetésével, ami március elsejével lép érvénybe.

A közösségi közlekedésben az elmúlt évtizedek legjelentősebb tarifareformját hajtja végre az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM), valamint a MÁV-VOLÁN-csoport. Holnaptól, azaz március elsejétől teljesen új rendszer lép életbe, mellyel a MÁV közleménye szerint többet kapunk kevesebbért és egyszerűbben, mint eddig.

A jegy- és bérlettermékek köre, valamint a kedvezményrendszer a teljes átalakítás révén sokkal könnyebben érthető lesz a mintegy négymillió közösségi közlekedést választó utas számára, és emellett a kedvezményeket mostantól bonyolult igazolások nélkül vehetik igénybe a jogosultak.

A holnaptól életbe lépő BKK-s és MÁV-os kedvezményekről és bérletösszevonásokról, valamint az új (valóban olcsóbb) díjszabásokról az ujtarifa.hu oldalon és a bkk.hu-n találunk részletes tájékoztatást.

(Fotó: Unsplash)

MÁV-Volán-csoport | közlekedés | március 1 | tarifarencer | bkk

FOLYTASD EZZEL

Van egy lélegzetelállító esőerdő Európában, ami Magyarországtól sincs messze

Öt dolog, amire minden utasnak oda kell figyelnie a gépen

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Egy tökéletes helyszín Budapest felett a társas kikapcsolódáshoz
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom