Close
Még egy világjárvány sem tudja megállítani ezt a Vikinget

Még egy világjárvány sem tudja megállítani ezt a Vikinget

2022 decemberében szedi fel a horgonyt a Viking világjáró luxushajója, amellyel majdnem fél évre ki lehet szakadni a mindennapokból.

Egészen pontosan százharmincnyolc napon át tart a Floridából induló világjáró trip. A luxuskaland a tervek szerint huszonnyolc ország ötvennyolc kikötőjét érinti, megáll többek között Sydney-ben, Aucklandben, Balin és Mumbaiban is.

Választható egy valamivel rövidebb etap is: a Los Angelesben felszállók százhuszonegy napot ringatóznak csak a hullámok tetején, hogy aztán megnézzék Hawaiit, majd Ausztrália és Ázsia érintésével Londonban zárják a közel négy hónapos utat.

Bár a Viking az esztendő nagyobb részében kénytelen volt a kikötőkben parkoltatni az óceánjáróit, a társaság vezetése szerint a luxushajózás iránti kereslet nem csökkent:

a 2021/22-es idényre például már elkeltek a világ körüli utakra szóló jegyek.

A 2022-es Viking World Cruise-ra jegyet váltók elsőként utazhatnak a Viking Neptune-nal, a társaság flottájának legújabb csodájával. A nyolc étteremmel és két hatalmas medencével felszerelt luxushajón 465 szobában összesen 930 vendég fér el kényelmesen, a 138 napos útra 46 995 dollártól lehet kétszemélyes kabint foglalni.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leusire, fotók: Pixabay)

utazás | cruise | út | világ körüli | viking

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram