Close
Még a velencei karnevál is hamarabb ért véget a koronavírus miatt

Még a velencei karnevál is hamarabb ért véget a koronavírus miatt

Mi is megírtuk, hogy ugyan sokáig szerencsésen elkerülte Európát a Kínából terjedő vírus, de az első igazán veszélyeztetett ország Olaszország lett, ahol nemcsak rohamosan nő a megbetegedések száma, de már halálesetről is tudni. Veneto tartományban éppen a télűző karneválon ünnepelnek emberek százezrei, de a rendezvényt megszakították a rendkívüli események miatt. 

Hivatalosan február 25-én lett volna a velencei karnevál záróünnepsége, de a koronavírus a hagyományos víg napokat sem kíméli: a városvezetés és a tartomány kormányzója úgy határozott, muszáj hamarabb véget vetni neki.

Példátlan eset, de semmiképp sem szeretnék, hogy a tömegrendezvény tovább folytatódjon: Velencét körülbelül napi százezer turista látogatja átlagosan, karnevál idején viszont akár másfélszer ennyien is lehetnek az érdeklődők.

A karnevál tehát két nappal hamarabb véget ért, mint tervezték.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash, Pxhere) 

 

 

FOLYTASD EZZEL
Borzalmas a járványhelyzet Kárpátalján, a legszigorúbb besorolás jön a régióban
Magyarországon mostantól már nem elég két oltás a védettségi kártyához
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom