Close
Ebben a városban a legmegfizethetőbb a luxusnyaralás

Ebben a városban a legmegfizethetőbb a luxusnyaralás

A brit money.co.uk azt akarta kideríteni, a világnak mely pontján juthatunk a legkedvezőbb áron prémiumélményekhez.

Az összehasonlításhoz azt vették alapul, hogy mennyibe kerül a menü egy Michelin-csillagos étteremben, egy éjszaka egy ötcsillagos és egy wellnesshotelben, és, hogy mennyit kell fizetnünk a luxusautó-bérlésért egy napra.

A felmérésből Bangkok került ki győztesen, ahol már 121 fontért (55 800 forintért) lehet részünk a Michelin-élményben, 238 fontba (110 ezer forintba) kerül a luxusszálló, wellnesshotelben pedig 195 fontért (90 ezer forintért) töltődhetünk. Luxusautót bérelni napi 48 fontért (22 ezer forintért) lehet.

A második helyen Brüsszel végzett, ahol 126 fontba (58 ezer forintba) kerül a legolcsóbb Michelin-menü, 291 fontért (134 ezer forintért) mehetünk luxushotelbe, a wellness pedig 221 fontnál (102 ezer forintnál) kezdődik. A luxuskocsikázásért itt már napi 121 fontot (56 ezer forintot) kell fizetni.

A harmadik Verona lett, ahol 145 font (67 ezer forint) a Michelin-csillagos vacsora,

365 font (168 ezer forint) a luxushotel, 164 fontba (76 ezer forintba) kerül a wellnessszálló, és 144 fontot (66 ezer forintot) kell letennünk az asztalra a luxusautóért.

Íme, a lista első tíz helyezettje

  1. Bangkok
  2. Brüsszel
  3. Verona
  4. Osaka
  5. Berlin
  6. Frankfurt
  7. Rio de Janeiro
  8. Tokió
  9. Lisszabon
  10. Dublin

Ezen a tengerparton nyaralhatunk idén a legolcsóbban, és ezekben a városokban találjuk Amerika legmegfizethetőbb tengerparti ingatlanjait.

(Forrás: money.co.uk, képek: Unsplash)

brüsszel | bangkok | luxusnyaralás | verona | legolcsóbb

FOLYTASD EZZEL

Szinte sokkolta a turistát, amikor meglátta, mennyibe kerül egy üveg víz a hotel minibárjában

Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram