Close
Meghosszabbították az itthoni korlátozásokat, egy darabig biztosan nem lesz lazítás

Meghosszabbították az itthoni korlátozásokat, egy darabig biztosan nem lesz lazítás

Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón ismertette, hogy március 15-ig biztosan maradnak az érvényben lévő korlátozások.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, hogy 2020. november 11. óta változatlan formában vannak érvényben a szigorítások, majd arra figyelmeztetett, hogy a szakértők szerint megérkezett a harmadik hullám, vagyis várhatóan a következő hetekben felgyorsulhat a fertőzés terjedése.

Nem mellékesen egyre inkább úgy tűnik, hogy az oltottság nagy előnyt fog élvezni, ha a jövőben utazni akarunk: Lengyelország például most engedélyezte az oltással rendelkező személyek belépését, Románia pedig már januárban, míg Grúzia február közepén tette meg ugyanezt. Szlovákia eközben durván szigorított a belépés szabályain, míg a Vatikán kötelezővé tette állampolgárai számára a vakcinát.

(Fotók: Pixabay, Unsplash)

korlátozások | magyarország | meghosszabbítva | itthon | lezárás

FOLYTASD EZZEL

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram