Már Magyarországon is vehetünk Bentleyt, hivatalosan

A luxusmárka új luxusszalonja, a Bentley Budapest regionális szerepre tör.

A Bentley márka iránti érdeklődés régóta megfigyelhető az ügyfelek részéről

– ez nem a globális autópiacra, hanem kizárólag a magyarországi helyzetre vonatkozó megállapítás, és hiteles forrásból származik: Nagy Szabolcs, a Porsche Inter Auto Hungaria Kft. ügyvezetője mondta, méghozzá az első itthoni Bentley-kereskedés megnyitóján.

Az anyavállalat is egyetértett azzal, hogy érdemes a magyar piacon is jelen lenni, így bővült az idén huszonöt éves Porsche Inter Auto portfóliója a patinás brit, de húsz éve a Volkswagen-csoporthoz tartozó márkával.

A szalon a budai Szerémi úton, a Porsche Centrum mellett nyílt, és természetesen a Bentleyhez méltó környezetben fogadja a vevőit. A 400 ezer eurós beruházással egy 180 négyzetméteres exkluzív bemutatótermet építettek a márka arculati elemeit felhasználva, kezdetben két modellt tudnak kiállítani, az érdeklődők azonban a teljes típuskínálathoz hozzájuthatnak, vagyis

a Flying Spur, a Mulsanne, a Bentayga és a Continental GT is hivatalos forrásból megvehető

már Magyarországon.

Robert Engstler, a Bentley Motors európai regionális igazgatója fontos lépésnek nevezte a budapesti szalon megnyitóját a márka európai terjeszkedése szempontjából – főleg, hogy több szomszédos ország számos területéhez a magyar szalon van a legközelebb, ezért az új létesítmény regionális szerepet is betölt.

(Fotók: Bentley Budapest)

bentley motors | bentley budapest | budapest | porsche inter auto

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom