Close
Már Magyarországon is vehetünk Bentleyt, hivatalosan

Már Magyarországon is vehetünk Bentleyt, hivatalosan

A luxusmárka új luxusszalonja, a Bentley Budapest regionális szerepre tör.

A Bentley márka iránti érdeklődés régóta megfigyelhető az ügyfelek részéről

– ez nem a globális autópiacra, hanem kizárólag a magyarországi helyzetre vonatkozó megállapítás, és hiteles forrásból származik: Nagy Szabolcs, a Porsche Inter Auto Hungaria Kft. ügyvezetője mondta, méghozzá az első itthoni Bentley-kereskedés megnyitóján.

Az anyavállalat is egyetértett azzal, hogy érdemes a magyar piacon is jelen lenni, így bővült az idén huszonöt éves Porsche Inter Auto portfóliója a patinás brit, de húsz éve a Volkswagen-csoporthoz tartozó márkával.

A szalon a budai Szerémi úton, a Porsche Centrum mellett nyílt, és természetesen a Bentleyhez méltó környezetben fogadja a vevőit. A 400 ezer eurós beruházással egy 180 négyzetméteres exkluzív bemutatótermet építettek a márka arculati elemeit felhasználva, kezdetben két modellt tudnak kiállítani, az érdeklődők azonban a teljes típuskínálathoz hozzájuthatnak, vagyis

a Flying Spur, a Mulsanne, a Bentayga és a Continental GT is hivatalos forrásból megvehető

már Magyarországon.

Robert Engstler, a Bentley Motors európai regionális igazgatója fontos lépésnek nevezte a budapesti szalon megnyitóját a márka európai terjeszkedése szempontjából – főleg, hogy több szomszédos ország számos területéhez a magyar szalon van a legközelebb, ezért az új létesítmény regionális szerepet is betölt.

(Fotók: Bentley Budapest)

porsche inter auto | budapest | bentley motors | bentley budapest

FOLYTASD EZZEL

Újra büszkén szárnyal a Bentley legendás orrdísze

Ezt a három lejátszási listát pörgesd a kocsiban!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram