Close
Kellemesen élhetőnek tűnik ez az ausztrál város

Kellemesen élhetőnek tűnik ez az ausztrál város

És a látszat nem mindig csal. Ugyan Sydney mögött rendszerint a második helyre szorul, de így is remek helynek tűnik Melbourne.

A Monocle filmje a nyugat-ausztráliai várost mutatja be. Melbourne olyan helynek tűnik, ahol elsődleges fontosságúnak számít, hogy a lakosai kiváló szolgáltatásokban részesülhessenek, és mindenből a lehető legjobbat kapják. Nyilván Melbourne is olyan város, ahol problémás a közlekedés, bizonyára lehetne többet költeni kultúrára és infrastrukturális fejlesztésekre, de egy kellemes kávézóban ücsörögve és flat white-ot kortyolgatva minden elviselhetőbb, főleg a várakozás.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Ennek az apró afrikai országnak saját síközpontja van
Ha olaszországi nászútra mennénk, csak így csinálnánk
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom