Close
Kellemesen élhetőnek tűnik ez az ausztrál város

Kellemesen élhetőnek tűnik ez az ausztrál város

És a látszat nem mindig csal. Ugyan Sydney mögött rendszerint a második helyre szorul, de így is remek helynek tűnik Melbourne.

A Monocle filmje a nyugat-ausztráliai várost mutatja be. Melbourne olyan helynek tűnik, ahol elsődleges fontosságúnak számít, hogy a lakosai kiváló szolgáltatásokban részesülhessenek, és mindenből a lehető legjobbat kapják. Nyilván Melbourne is olyan város, ahol problémás a közlekedés, bizonyára lehetne többet költeni kultúrára és infrastrukturális fejlesztésekre, de egy kellemes kávézóban ücsörögve és flat white-ot kortyolgatva minden elviselhetőbb, főleg a várakozás.

Ez is érdekelhet:

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom