Close
Kellemesen élhetőnek tűnik ez az ausztrál város

Kellemesen élhetőnek tűnik ez az ausztrál város

És a látszat nem mindig csal. Ugyan Sydney mögött rendszerint a második helyre szorul, de így is remek helynek tűnik Melbourne.

A Monocle filmje a nyugat-ausztráliai várost mutatja be. Melbourne olyan helynek tűnik, ahol elsődleges fontosságúnak számít, hogy a lakosai kiváló szolgáltatásokban részesülhessenek, és mindenből a lehető legjobbat kapják. Nyilván Melbourne is olyan város, ahol problémás a közlekedés, bizonyára lehetne többet költeni kultúrára és infrastrukturális fejlesztésekre, de egy kellemes kávézóban ücsörögve és flat white-ot kortyolgatva minden elviselhetőbb, főleg a várakozás.

Ez is érdekelhet:

video | ausztrália | melbourne | monocle

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram