Menő kiszállítós gurmédelikátot nyitott a Konyhakör csapata – Itt a Fillet.hu

A Konyhakör csapata általában meglehetősen előremutató ötletekkel szokott előrukkolni. Ez is egy ilyen, elindul a Fillet.hu, ami minden olyan konyhában otthonosan mozgó ínyencnek érdekes lehet, aki örömmel túllép a szárított fűszereken, szívesen használ ízletes szószokat, integrálja a mindennapi főzésbe az ázsiai ízeket, inspirációkat. 

Megszokhattuk a Konyhakörtől, hogy sosem kezdenek el félgőzzel semmit. Rendhagyó, egészen különleges helyekre szerveztek már stílusos és ízletes vacsorákat.

Így például eldugott budai udvarban, a Duna-parton, szabadtéren, közel a Lánchídhoz, művészeti galériákban, fotóstúdiókban, a Filozófusok kertjében, vagy a Kelenföldi Erőmű vezérlőtermében is vendégül látták már barátaikat, illetve a gasztronómiára és egyedi pop-up eseményekre nyitott közönséget.

Egyéni megkeresésekkel is foglalkoznak, cégeknek, magánembereknek is szerveztek már feledhetetlen estéket, teljes körű cateringgel. Mi szívesen követjük az útjukat, annál is inkább, mert a Konyhakör elhoz valami nagyon haladó, nemzetközi érzést, a titkos, limitált és soha vissza nem térő élményt.

Most egy új koncepcióval jelentkeznek, ami a események helyett kizárólag magát a gasztonómiára fókuszál, és a témában is az otthoni élményeket helyezi előtérbe. Elindult a Fillet.hu, ahonnan félkész éttermi alapanyagokat, ételeket, szószokat rendelhetünk házhoz, hogy aztán elkápráztassuk magunkat, a családot vagy a vacsoravendégeket.

Egyelőre tíz termék közül választhatunk a webshopról, és biztosan a legnagyszerűbb csemegék érkeznek majd az otthonunkba. A projekt head chefje Ruff Dávid, és olyan ételekre és alapanyagokra számíthatunk tőlük, mint a fűszeres teriyaki szósz, a thai mogyorószósz, a citrusos ponzu, a koreai szezámos BBQ-mártás, a marinált tahi pisztrángfilé, a faszénen lángolt, majd gyömbérrel lassan főtt sertés bőrös császár, a kínai mester-alaplében omlósra brezírozott marhapofa, a friss udon tészta és a ramen tészta.

A Fillet.hu alapanyagok úgy kombinálhatók, hogy egy szósz-hús-tészta kombóval akár egy teljes fogást is kreálhatunk, de ha kreatívabbnak érezzük magunkat, előttünk a rengeteg lehetőség.

Ez is érdekelhet:

Ezek a köretek tökéletes kiegészítői a nyári grillezéseknek

A balzsamos nyári esték legjobb programjai a családi, baráti grillezések. A húsok, zöldségek, sajtok pedig megérdemlik a fantáziadús köreteket.

(Fotók: Konyhakör, Fillet.hu)

konyhakör | házhozszállítás | nagy sztori | fillet.hu | delikát

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom