Close
Fürdőruhában az oltár felé – Ez 2022 legütősebb trendje

Fürdőruhában az oltár felé – Ez 2022 legütősebb trendje

A La Chenille Bridal azoknak a menyasszonyoknak váltja valóra romantikus álmát elegáns új kollekcióikkal, akik nem szokványos módon és nem átlagos helyszínen kívánják kimondani a boldogító igent.

A vízparti esküvők hihetetlenül romantikusak tudnak lenni, ám hatalmas kihívás lehet a menyasszony számára megtalálni a tökéletes ruhát, ami passzol a környezethez és a feltehetően tikkasztó időjáráshoz is. A La Chenille Bridal márka számukra alkotta meg egyedülálló, menyasszonyi fürdőruha kollekcióját.

A ready-to-wear menyasszonyi fürdőruhák a klasszikus esküvői ruhákat helyettesítik. Ráadásul az elegáns darabok fenntartható módon készültek, víz- homok- és nedvességállóak is, melyeket látványos sztreccsruhákkal, fedőszoknyákkal és fátylakkal lehet kiegészíteni.

A Le Chenille legújabb kollekcióját nemrégiben mutatták be a New York-i divathéten, amelyek között az egy és kétrészes fürdőruhák mellett gondosan megtervezett fedőöltözetek, elegánsan díszített maxiruhák, köpenyek, tüllszoknyák mellett olyan kiegészítők is megtalálhatók, mint az úszósapkák, a napszemüvegek és a fejpántok.

Nemrégiben mutatta be nyári kollekcióját a Chanel is, amellyel egycsapásra a francia Riviérán érezhetjük magunkat, a Fendi által az idei szezonra megálmodott napszemüvegei között pedig mindneki megtalálja a számára leginkább tetszőt, hiszen az optikai keretek és napszemüvegek stílusa a visszafogottól a hihetetlenül látványosig terjed.

(Forrás: Haute Living, fotók: Le Chenille Bridal)

esküvői trend | nyári kollekció | kollekció | divat | fürdőruha

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram