Sztárséffel erősíti a csapatát a nemrég megnyílt Bijal Resort

Törökország elsőszámú luxusüdülőhelye a Michelin-csillagos étteremben is dolgozó Theodor Falsert nevezi ki executive chefnek. Falser világhírű karrierjével világhírű szakértelmet és a természet kulináris ünneplését hozza el a Bijalba.

A Bijal Resort ethoszának középpontjában a játék átalakító erejébe vetett hit áll: „mindenhol játékot látunk” – ez a filozófia a kulináris vállalkozásokra is igaz. A Falser által a ClubHouse és a BeachHouse éttermek számára készített koncepciók az üdülőhely elképzeléseit tükrözik, olyan innovatív menükkel, amelyek a természetes és helyi alapanyagokat ötvözik a játékossággal és a kifinomultsággal.

Falser kulináris vezetése alatt a ClubHouse étteremben az olasz konyha remekeit a nemzetközi ízekkel összhangban, a török tengerpart hátterében kínálják.

Eközben a BeachHouse étterem egy meghitt tengerparti kulináris kalandra csábítja a vendégeket, ahol a friss tenger gyümölcsei találkoznak a helyi finomságokkal. Annak ellenére, hogy Falser séf több éttermet is vezet világszerte, minden hónapban ellátogat a Bijalba.

A dél-tiroli farmon nevelkedett Falser kulináris filozófiája mélyen gyökerezik a természetben és abban az elvben, hogy a helyi és természetes alapanyagok elengedhetetlenek az észszerű konyha megteremtéséhez.

A hagyományokhoz való mesteri hozzáállása vezetett ahhoz, hogy Falser már a Johanesstube-nál töltött első évében Michelin-csillagot kapott.

A Bijal Resort, Törökország „legluxusabb” szállodája az Antalaya partján, újradefiniálja az exkluzivitást a mindössze 19 ultra-prémium kategóriás magánvillával. A vendégek páratlan magánéletet és eleganciát élvezhetnek a buja kertek és a közvetlen tengerparti kapcsolat révén.

Az üdülőhely Michelin-csillagos étkezést, nyugodt spa élményt, profi teniszpályákat, privát naplementés hajókirándulásokat vagy a nap 24 órájában rendelkezésre álló személyes komornyikot kínál, új mércét állítva a luxusnyaralás terén.

(Forrás: közlemény, fotó: fipr.eu)

Bijal Resort | törökország | michelin-csillag | Theodor Falser | gasztro

FOLYTASD EZZEL

Csak ekkor lehet kipróbálni a Bang & Olufsen csúcsmodelljeit Magyarországon

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom