Törökország elsőszámú luxusüdülőhelye a Michelin-csillagos étteremben is dolgozó Theodor Falsert nevezi ki executive chefnek. Falser világhírű karrierjével világhírű szakértelmet és a természet kulináris ünneplését hozza el a Bijalba.
A Bijal Resort ethoszának középpontjában a játék átalakító erejébe vetett hit áll: „mindenhol játékot látunk” – ez a filozófia a kulináris vállalkozásokra is igaz. A Falser által a ClubHouse és a BeachHouse éttermek számára készített koncepciók az üdülőhely elképzeléseit tükrözik, olyan innovatív menükkel, amelyek a természetes és helyi alapanyagokat ötvözik a játékossággal és a kifinomultsággal.
Falser kulináris vezetése alatt a ClubHouse étteremben az olasz konyha remekeit a nemzetközi ízekkel összhangban, a török tengerpart hátterében kínálják.
Eközben a BeachHouse étterem egy meghitt tengerparti kulináris kalandra csábítja a vendégeket, ahol a friss tenger gyümölcsei találkoznak a helyi finomságokkal. Annak ellenére, hogy Falser séf több éttermet is vezet világszerte, minden hónapban ellátogat a Bijalba.
A dél-tiroli farmon nevelkedett Falser kulináris filozófiája mélyen gyökerezik a természetben és abban az elvben, hogy a helyi és természetes alapanyagok elengedhetetlenek az észszerű konyha megteremtéséhez.
A hagyományokhoz való mesteri hozzáállása vezetett ahhoz, hogy Falser már a Johanesstube-nál töltött első évében Michelin-csillagot kapott.
A Bijal Resort, Törökország „legluxusabb” szállodája az Antalaya partján, újradefiniálja az exkluzivitást a mindössze 19 ultra-prémium kategóriás magánvillával. A vendégek páratlan magánéletet és eleganciát élvezhetnek a buja kertek és a közvetlen tengerparti kapcsolat révén.
Az üdülőhely Michelin-csillagos étkezést, nyugodt spa élményt, profi teniszpályákat, privát naplementés hajókirándulásokat vagy a nap 24 órájában rendelkezésre álló személyes komornyikot kínál, új mércét állítva a luxusnyaralás terén.
(Forrás: közlemény, fotó: fipr.eu)
törökország | Bijal Resort | gasztro | michelin-csillag | Theodor Falser
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban
Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!