Close
Királyként lehet pihenni ebben az Airbnb-re felpakolt minikastélyban

Királyként lehet pihenni ebben az Airbnb-re felpakolt minikastélyban

A minikastély tündérmesébe illő élményt adhat akár huszonegy vendégnek is New York állam északi felében, a George-tó partján.

Királyi körülmények között nyaralhatnak azok, akik Airbnb-n keresztül kiveszik a Bolton Landingben található Castle Cottage-et. A középkori falu báját ígérő minikastély a házigazdák szerint leginkább kis családoknak és baráti társaságoknak ideális egy hétvégi kiruccanáshoz.

A kastély főépületében két hálószobát rendeztek be, mindegyikben memóriahabos matracokkal felszerelt queen size ágyak segítik a pihenést. Bár első ránézésre nem gondolnánk, de a belső terekben modern világítás, korszerűsített konyha, wifi és síkképernyős tévé igazodik a kor elvárásaihoz. A boltíves ajtónyílások, az ólomüvegek, a teraszok és a kőpadlók ugyanakkor hűek maradnak a kastély eredeti témájához.

Férőhelygondok aligha akadnak a birtokon, ugyanis a kastélyhoz vendégházak is tartoznak, melyekkel együtt összesen huszonegyen élvezhetik a királyi körülményeket.

A New York-i Adirondack régióban, a George-tó partján fekvő szálláshelyről pazar kilátás nyílik a hegyekre és természetesen magára a tóra. A Bolton Landing falucskától mindössze három percre megbújó kis ékszerdoboz  közelében szupermarket, kisboltok, éttermek, ajándékboltok, kézműves fagylaltozó és minigolf pálya is van. A természet szerelmesei számára nagyszerű választásnak tűnik a környék, ahol kerékpározásra, úszásra, kajakozásra, kenuzásra, csónakázásra és vadvízi evezésre fordíthatják a szabadidejüket, illetve a közelben egy nyilvános strand is működik.

A kastély bérleti díja 1159 dollárról (kb. 350 ezer forintról) indul.

A kaliforniai Joshua Tree-ben pedig a nemzeti park előtt áll az univerzum legmenőbb szálláshelye, a Futuro-ház, amely földöntúli élményt kínál a vendégei számára.

(Forrás: Robb Report, fotók: Airbnb)

FOLYTASD EZZEL
Így tesz a környezet­tudatosságért a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron
Luxus spa és négyszáz lakásos társasház készül a központi pályaudvar köré Manchesterben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom