Close
Királyként lehet pihenni ebben az Airbnb-re felpakolt minikastélyban

Királyként lehet pihenni ebben az Airbnb-re felpakolt minikastélyban

A minikastély tündérmesébe illő élményt adhat akár huszonegy vendégnek is New York állam északi felében, a George-tó partján.

Királyi körülmények között nyaralhatnak azok, akik Airbnb-n keresztül kiveszik a Bolton Landingben található Castle Cottage-et. A középkori falu báját ígérő minikastély a házigazdák szerint leginkább kis családoknak és baráti társaságoknak ideális egy hétvégi kiruccanáshoz.

A kastély főépületében két hálószobát rendeztek be, mindegyikben memóriahabos matracokkal felszerelt queen size ágyak segítik a pihenést. Bár első ránézésre nem gondolnánk, de a belső terekben modern világítás, korszerűsített konyha, wifi és síkképernyős tévé igazodik a kor elvárásaihoz. A boltíves ajtónyílások, az ólomüvegek, a teraszok és a kőpadlók ugyanakkor hűek maradnak a kastély eredeti témájához.

Férőhelygondok aligha akadnak a birtokon, ugyanis a kastélyhoz vendégházak is tartoznak, melyekkel együtt összesen huszonegyen élvezhetik a királyi körülményeket.

A New York-i Adirondack régióban, a George-tó partján fekvő szálláshelyről pazar kilátás nyílik a hegyekre és természetesen magára a tóra. A Bolton Landing falucskától mindössze három percre megbújó kis ékszerdoboz  közelében szupermarket, kisboltok, éttermek, ajándékboltok, kézműves fagylaltozó és minigolf pálya is van. A természet szerelmesei számára nagyszerű választásnak tűnik a környék, ahol kerékpározásra, úszásra, kajakozásra, kenuzásra, csónakázásra és vadvízi evezésre fordíthatják a szabadidejüket, illetve a közelben egy nyilvános strand is működik.

A kastély bérleti díja 1159 dollárról (kb. 350 ezer forintról) indul.

A kaliforniai Joshua Tree-ben pedig a nemzeti park előtt áll az univerzum legmenőbb szálláshelye, a Futuro-ház, amely földöntúli élményt kínál a vendégei számára.

(Forrás: Robb Report, fotók: Airbnb)

mini | usa | new york | airbnb | kastély

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram