Close
Bárhol, bármikor tábort verhetsz ezzel a hihetetlen, kerékpárral vontatható faházzal

Bárhol, bármikor tábort verhetsz ezzel a hihetetlen, kerékpárral vontatható faházzal

Egy dizájnertanuló, Henry K. Wein megálmodott és megalkotott egy hordozható faházas utánfutót, amely pillanatok alatt kerékpárra csatlakoztatható, így hosszabb túrák során bárhol menedéket tud nyújtani.

Az igazán rugalmas kempingezési megoldás valóban közelebb hozza a mobil faház tulajdonosát a természethez, hiszen az egyszemélyes kabin akár fára is felfüggeszthető, hogy magaslati alvóhelyet kínáljon a fáradt túrázóknak.

Kompakt jellegének és kerekeinek köszönhetően a mobilház kerékpár- vagy motor utánfutójaként is szállítható, amikor pedig eljön az ideje annak, hogy tulajdonosa tábort verjen, percek alatt felállítható.

A tervező célja az volt, hogy faházával más szemszögből világítsa meg azt, miként élünk a természetben. A fára szerelhető kisház pedig új perspektívát nyit a pihenésre vágyóknak, akik könnyen úgy érezhetik magukat, mint a madarak, akik egy ágon fekszenek.


A lakókocsi újrahasznosított alkatrészekből készült, így abszolút illeszkedik a fenntarthatóság koncepciójába is.

A burkolatot régi redőnyökből alakították ki, oldalán nyitható ablakokat kapott.

Az erdei házak már a szállodaiparban is új távlatokat nyitottak.  A Kolabryn hotel például nomád körülmények közé várja vendégeit, akiknek így igazán természetközeli élményekben lehet részük. De a dizájnerek gondolnak a művészlélekre is, egy világvégi kabinházban alakítottak ki számukra inspirációs mennyországot.

(Forrás: Designboom, fotók: Henry K. Wein)

FOLYTASD EZZEL
Vége a negyedik hullámnak? A járványügyi intézkedések enyhítéséről döntöttek ma Romániában
Jó hírek érkeztek! Ekkor nyithatnak a sípályák és a szállodák Szlovákiában
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Négy különleges whisky a whiskykészítés bölcsőjéből, a hűvös Skóciából...
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom