Close
Bárhol, bármikor tábort verhetsz ezzel a hihetetlen, kerékpárral vontatható faházzal

Bárhol, bármikor tábort verhetsz ezzel a hihetetlen, kerékpárral vontatható faházzal

Egy dizájnertanuló, Henry K. Wein megálmodott és megalkotott egy hordozható faházas utánfutót, amely pillanatok alatt kerékpárra csatlakoztatható, így hosszabb túrák során bárhol menedéket tud nyújtani.

Az igazán rugalmas kempingezési megoldás valóban közelebb hozza a mobil faház tulajdonosát a természethez, hiszen az egyszemélyes kabin akár fára is felfüggeszthető, hogy magaslati alvóhelyet kínáljon a fáradt túrázóknak.

Kompakt jellegének és kerekeinek köszönhetően a mobilház kerékpár- vagy motor utánfutójaként is szállítható, amikor pedig eljön az ideje annak, hogy tulajdonosa tábort verjen, percek alatt felállítható.

A tervező célja az volt, hogy faházával más szemszögből világítsa meg azt, miként élünk a természetben. A fára szerelhető kisház pedig új perspektívát nyit a pihenésre vágyóknak, akik könnyen úgy érezhetik magukat, mint a madarak, akik egy ágon fekszenek.


A lakókocsi újrahasznosított alkatrészekből készült, így abszolút illeszkedik a fenntarthatóság koncepciójába is.

A burkolatot régi redőnyökből alakították ki, oldalán nyitható ablakokat kapott.

Az erdei házak már a szállodaiparban is új távlatokat nyitottak.  A Kolabryn hotel például nomád körülmények közé várja vendégeit, akiknek így igazán természetközeli élményekben lehet részük. De a dizájnerek gondolnak a művészlélekre is, egy világvégi kabinházban alakítottak ki számukra inspirációs mennyországot.

(Forrás: Designboom, fotók: Henry K. Wein)

utánfutó | kabinház | faház | kerékpár | ház

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram