Nem kímélték ezt a londoni templomot: megfogták, majd egyszerűen a vízre pakolták

A kelet-londoni St. Columbia közösség tagjai immáron teljes valójában igénybe vehetik a templomukat, amely azonban nem egy virágoskert mellett vagy egy diófa árnyékában áll, hanem a kelet-londoni kikötőben úszkál.

A Genesis Floating Church névre hallgató úszó templomot nemcsak szakrális eseményekre használják majd, hanem közösségi programok helyszíne is lesz. A hajótemplomot a Denizen Works építészet tervezte, az iroda igazgatója, Murray Kerr szerint igyekeztek egy olyan modern és minimalista építményt létrehozni, amely mentes a vallási szimbolisztikától, és

bárki számára befogadható lehet, továbbá bárkit képes befogadni.

Ez is érdekelhet:

A Château de la Mothe-Chandeniers kapott néhány kistestvért maga mellé

A középkori kastély, amelynek 28 ezer tulajdonosa van.

(Forrás: Architects Journal)

befogadás | kelet-london | egyház | london | templom

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom