Close
Tőlünk délre nincs ünneplés szilveszterkor, januártól a zenét is betiltják

Tőlünk délre nincs ünneplés szilveszterkor, januártól a zenét is betiltják

A montenegrói kormány betiltotta a szilveszteri mulatságokat, januártól pedig még nagyobbat szigorít.

Betiltotta a szilveszteri mulatságokat a montenegrói kormány szerdán, illetve minden tömeges szórakozást korlátozott december 30. és január 12. között, közölte a podgoricai Vijesti című napilap az internetes oldalán.

A kormány döntése értelmében a vendéglátóhelyek és a szálláshelyek éttermei szilveszter éjszakáján hajnali egyig tarthatnak nyitva, és csakis védettségi igazolvánnyal rendelkezők tartózkodhatnak ott. Ebben az időszakban szólhat a zene, illetve előadók is felléphetnek.

Csütörtöktől kezdődően január 12-ig a vendéglátóhelyek csakis 22 óráig tarthatnak nyitva, és tilos a zene, illetve előadók fellépése is. A montenegrói kormány az említett időszakban betiltott minden egyéb bulit, lakodalmat, születésnapi ünneplést és zenei fesztivált, ahogy a nagyszámú részvétellel szervezendő magánrendezvényeket is.

(Forrás: MTI, fotók: Unsplash)

tiltás | szilveszter | koronavírus | montenegró | covid

FOLYTASD EZZEL

Ezért a ritka égi jelenségért érdemes lesz kimenni az udvarra a nap közepén

Budapestet is érinti ez a 46 éjszakás, folyami szuperhajós álomutazás

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram