Close
Ebben a pazar kastélyban lakott fénykorában Muhammad Ali

Ebben a pazar kastélyban lakott fénykorában Muhammad Ali

Muhammad Ali tudta, hogyan kell megbirkózni a kihívásokkal és azt is, hogyan élvezze az élet napos oldalát ebben a fényűző Los Angeles-i villában.

A Hollywood és Beverly Hills közelében található Fremont Place fontos helyszín volt Ali életében, ott élt ugyanis harmadik feleségével. A rezidencia most ismét felbukkanta a piacon, 17 millió dollárért, vagyis nagyjából 6,5 milliárd forintért keresi új tulajdonosát.

A Fremont Place 55. szám alatt található ingatlan egy reneszánsz ihletésű kastély, amelyet még 1915-ben építettek Martin Henry Mosier olajmágnásnak,

1979-ben vásárolta meg Muhammad Ali, hogy aztán hamarosan be is költözzön a villába harmadik feleségével, Veronica Porché Alival.

A legendás sportoló ott élt bokszpályafutása utolsó éveiben és olyan világsztárokat látott vendégül, mint Sylvester Stallone, Clint Eastwood vagy Michael Jackson.

Ali végül 1986-ban adta el a rezidenciát.

Az ingatlanban hét szoba és négy fürdőszoba található, belső tereiben pedig pazar építészeti megoldások fedezhetők fel. Nem lehet például figyelmen kívül hagyni a hatalmas Tiffany ólomüveg ablakokat, amik mágnesként vozzák a tekintetet.

(Forrás: Bosshunting, fotók: soldbygold.net)

luxuslakás | los angeles | beverly hills | luxusingatlan | kastély

FOLYTASD EZZEL

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram