Close
Nehéz eldönteni, hogy a Tiffany ünnepi kollekciójában mi ragyog fényesebben

Nehéz eldönteni, hogy a Tiffany ünnepi kollekciójában mi ragyog fényesebben

Az ünnepi szezon közeledtével a Tiffany bemutatta legújabb kampányát, melynek Haily Bieber az arca. A limitált kiadású kollekcióval azonban nemcsak az ünnepek, hanem Andy Warhol avantgárd művész előtt is tisztelegnek.

Alexandre Arnault, a Tiffany & Co. termékért és kommunikációért felelős ügyvezető alelnöke úgy fogalmazott: az idei ünnepi szezonban Andy Warhol Tiffanyhoz fűződő kapcsolatát szerették volna megünnepelni. Az ihletet azokból az ikonikus üdvözlőlapokból merítették, amelyeket

az 1940-es és 1960-as években készített az avantgárd művész a luxusmárka ügyfelei számára.

A Mario Sorrentini által New Yorkban forgatott kampányfilmben Biebert az ünnepi parti házigazdájaként mutatja be. A modell a Tiffany ikonikus kék dobozait osztogatja vendégeinek. A Warhol stúdiója,

a The Factory által ihletett terekben az ünnepi dekoráció éppoly csillogó, mint a Tiffany dizájnja.

A filmben szereplő exkluzív ékszerkollekció limitált darabszámban vásárolható meg a Tiffany üzleteiben és webáruházában.

(Forrás: Haute Living, fotók: Tiffany)

TIffany | andy warhol | luxusmárka | haily bieber | ékszerkollekció

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram