Világsztár szupermodellel csalogat turistákat egy afrikai ország

Sok más nemzethez hasonlóan Kenyát is súlyosan érintette a világjárvány, de most arra biztatják az utazással kacérkodókat, hogy bátran keressék fel a szépséges afrikai országot. A kampányba pedig egy igazi szépség is beszállt.

Kenya újonnan kinevezett turisztikai nagykövete ugyanis nem más, mint Naomi Campbell: a tízmillió Instagram-követővel rendelkező modell feladata, hogy fellendítse az ágazatot, valamint a Kenya-brandet,

amire hatalmas szükség is van, hiszen tavaly január és október között hetvenkét százalékkal csökkent a Kenyába látogatók száma.

Kenya képviselete és Naomi Campbell állítólag már januárban megegyezett egymással, amikor a modell a kelet-afrikai országban járt. A minisztérium vezetése üdvözölte a kollaborációt, és izgatottan várja a közös munkát.

A kinevezésnek ugyanakkor nem mindenki örült, mert sokak szerint nem vették figyelembe a kenyai jelölteket, köztük például kenyai–mexikói színésznőt, Lupita Nyong'ót. Naomi Campbell azonban elkötelezett a feladat iránt, és igyekszik erre felhasználni a hatalmas eléréssel bíró platformjait.

Miután kiemelkedő sportteljesítménye és barátságos, közvetlen modora révén éveken át nagyszerűen képviselte és képviseli Svájcot, az európai ország is szerződtetett egy hivatalos márkanagykövetet.

(Forrás: Essence, fotók: Getty Images, Pixabay)

utazás | naomi campbell | turisztika | kenya | nagykövet

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom