Close
Világsztár szupermodellel csalogat turistákat egy afrikai ország

Világsztár szupermodellel csalogat turistákat egy afrikai ország

Sok más nemzethez hasonlóan Kenyát is súlyosan érintette a világjárvány, de most arra biztatják az utazással kacérkodókat, hogy bátran keressék fel a szépséges afrikai országot. A kampányba pedig egy igazi szépség is beszállt.

Kenya újonnan kinevezett turisztikai nagykövete ugyanis nem más, mint Naomi Campbell: a tízmillió Instagram-követővel rendelkező modell feladata, hogy fellendítse az ágazatot, valamint a Kenya-brandet,

amire hatalmas szükség is van, hiszen tavaly január és október között hetvenkét százalékkal csökkent a Kenyába látogatók száma.

Kenya képviselete és Naomi Campbell állítólag már januárban megegyezett egymással, amikor a modell a kelet-afrikai országban járt. A minisztérium vezetése üdvözölte a kollaborációt, és izgatottan várja a közös munkát.

A kinevezésnek ugyanakkor nem mindenki örült, mert sokak szerint nem vették figyelembe a kenyai jelölteket, köztük például kenyai–mexikói színésznőt, Lupita Nyong’ót. Naomi Campbell azonban elkötelezett a feladat iránt, és igyekszik erre felhasználni a hatalmas eléréssel bíró platformjait.

Miután kiemelkedő sportteljesítménye és barátságos, közvetlen modora révén éveken át nagyszerűen képviselte és képviseli Svájcot, az európai ország is szerződtetett egy hivatalos márkanagykövetet.

(Forrás: Essence, fotók: Getty Images, Pixabay)

turisztika | nagykövet | kenya | utazás | naomi campbell

FOLYTASD EZZEL

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Ha nem akarnak késni, csak kevesebb jegyet adhatnak el ezeken a vonatokon

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram