Close
Világsztár szupermodellel csalogat turistákat egy afrikai ország

Világsztár szupermodellel csalogat turistákat egy afrikai ország

Sok más nemzethez hasonlóan Kenyát is súlyosan érintette a világjárvány, de most arra biztatják az utazással kacérkodókat, hogy bátran keressék fel a szépséges afrikai országot. A kampányba pedig egy igazi szépség is beszállt.

Kenya újonnan kinevezett turisztikai nagykövete ugyanis nem más, mint Naomi Campbell: a tízmillió Instagram-követővel rendelkező modell feladata, hogy fellendítse az ágazatot, valamint a Kenya-brandet,

amire hatalmas szükség is van, hiszen tavaly január és október között hetvenkét százalékkal csökkent a Kenyába látogatók száma.

Kenya képviselete és Naomi Campbell állítólag már januárban megegyezett egymással, amikor a modell a kelet-afrikai országban járt. A minisztérium vezetése üdvözölte a kollaborációt, és izgatottan várja a közös munkát.

A kinevezésnek ugyanakkor nem mindenki örült, mert sokak szerint nem vették figyelembe a kenyai jelölteket, köztük például kenyai–mexikói színésznőt, Lupita Nyong’ót. Naomi Campbell azonban elkötelezett a feladat iránt, és igyekszik erre felhasználni a hatalmas eléréssel bíró platformjait.

Miután kiemelkedő sportteljesítménye és barátságos, közvetlen modora révén éveken át nagyszerűen képviselte és képviseli Svájcot, az európai ország is szerződtetett egy hivatalos márkanagykövetet.

(Forrás: Essence, fotók: Getty Images, Pixabay)

utazás | turisztika | kenya | nagykövet | naomi campbell

FOLYTASD EZZEL

Törölköző- és fürdőzőtilalom: Amalfi után újabb olasz strandok vezetnek be korlátozásokat

Ezek az ingyenes városnéző túrák garantáltan megdobogtatják a sorozatrajongók szívét

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom