Close
Svájc megtalálta a tökéletes személyt, aki segít az országba csábítani a turistákat

Svájc megtalálta a tökéletes személyt, aki segít az országba csábítani a turistákat

Miután kiemelkedő sportteljesítménye és barátságos, közvetlen modora révén éveken át nagyszerűen képviselte és képviseli Svájcot, Roger Federer országa hivatalos márkanagykövete lett.

A teniszlegenda hosszú távú együttműködést kötött a svájci nemzeti idegenforgalmi ügynökséggel, a Switzerland Tourismmal.

A közös cél egyértelmű:  Svájcba csalogatni a turistákat.

A támogatásra jelenleg hatalmas szükség van, hiszen a szépséges ország a második világháború óta a legnagyobb turisztikai válságából próbál kilábalni.

“Ez egy tökéletes párosítás, mert Svájc és az ország feddhetetlen jellege egyértelműen hozzájárult Roger elképesztő karrierjéhez” – mondta Martin Nydegger, a Switzerland Tourism vezérigazgatója.

Áprilisban indul a sztárra épülő nemzetközi kommunikációs kampány, melynek középpontjában különböző európai városok lesznek, aztán az USA és az ázsiai csendes-óceáni térség következik. A rövid klipeken és a képeken Federer  szerepel majd, aki anyaországának csodálatos vidékeiből merít éppen energiát.

“Mindig úgy éreztem, hogy amikor pályára lépek, Svájcot képviselem. Valahányszor megjelenik a nevem, egy svájci zászló látható mellette. A Switzerland Tourismmal történő együttműködés tehát logikus lépésnek tűnik” – nyilatkozta a világ valaha volt talán legjobb teniszezője.

A svájci Alpok csodálatos hegyvonulatai sok száz kirándulóutat rejtenek, melyek apró falvak mellett is elhaladnak. Ezeken a világvégi kis településeken könnyen érezhetjük azt, hogy megállt az élet. A kristálytiszta levegő, a csípős hideg, a romantikus táj pedig igazán csábító azok számára, akik elszöknének a világ elől, elcsendesednének a mindennapok zsivajában. Összeállításunkban hat olyan hegyvidéki falut mutatunk be, ahová minden gondolkodás nélkül elindulnánk.

(Forrás: Breakingtravelnews, fotók: Getty Images, Pixabay)

federer | tenisz | turizmus | Svájc | idegenforgalom

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram