Close
Svájc megtalálta a tökéletes személyt, aki segít az országba csábítani a turistákat

Svájc megtalálta a tökéletes személyt, aki segít az országba csábítani a turistákat

Miután kiemelkedő sportteljesítménye és barátságos, közvetlen modora révén éveken át nagyszerűen képviselte és képviseli Svájcot, Roger Federer országa hivatalos márkanagykövete lett.

A teniszlegenda hosszú távú együttműködést kötött a svájci nemzeti idegenforgalmi ügynökséggel, a Switzerland Tourismmal.

A közös cél egyértelmű:  Svájcba csalogatni a turistákat.

A támogatásra jelenleg hatalmas szükség van, hiszen a szépséges ország a második világháború óta a legnagyobb turisztikai válságából próbál kilábalni.

“Ez egy tökéletes párosítás, mert Svájc és az ország feddhetetlen jellege egyértelműen hozzájárult Roger elképesztő karrierjéhez” – mondta Martin Nydegger, a Switzerland Tourism vezérigazgatója.

Áprilisban indul a sztárra épülő nemzetközi kommunikációs kampány, melynek középpontjában különböző európai városok lesznek, aztán az USA és az ázsiai csendes-óceáni térség következik. A rövid klipeken és a képeken Federer  szerepel majd, aki anyaországának csodálatos vidékeiből merít éppen energiát.

“Mindig úgy éreztem, hogy amikor pályára lépek, Svájcot képviselem. Valahányszor megjelenik a nevem, egy svájci zászló látható mellette. A Switzerland Tourismmal történő együttműködés tehát logikus lépésnek tűnik” – nyilatkozta a világ valaha volt talán legjobb teniszezője.

A svájci Alpok csodálatos hegyvonulatai sok száz kirándulóutat rejtenek, melyek apró falvak mellett is elhaladnak. Ezeken a világvégi kis településeken könnyen érezhetjük azt, hogy megállt az élet. A kristálytiszta levegő, a csípős hideg, a romantikus táj pedig igazán csábító azok számára, akik elszöknének a világ elől, elcsendesednének a mindennapok zsivajában. Összeállításunkban hat olyan hegyvidéki falut mutatunk be, ahová minden gondolkodás nélkül elindulnánk.

(Forrás: Breakingtravelnews, fotók: Getty Images, Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Korlátozások és nagy remények: Így indul az idei síszezon Európában
Borzalmas a járványhelyzet Kárpátalján, a legszigorúbb besorolás jön a régióban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom