Svájc megtalálta a tökéletes személyt, aki segít az országba csábítani a turistákat

Miután kiemelkedő sportteljesítménye és barátságos, közvetlen modora révén éveken át nagyszerűen képviselte és képviseli Svájcot, Roger Federer országa hivatalos márkanagykövete lett.

A teniszlegenda hosszú távú együttműködést kötött a svájci nemzeti idegenforgalmi ügynökséggel, a Switzerland Tourismmal.

A közös cél egyértelmű:  Svájcba csalogatni a turistákat.

A támogatásra jelenleg hatalmas szükség van, hiszen a szépséges ország a második világháború óta a legnagyobb turisztikai válságából próbál kilábalni.

"Ez egy tökéletes párosítás, mert Svájc és az ország feddhetetlen jellege egyértelműen hozzájárult Roger elképesztő karrierjéhez" – mondta Martin Nydegger, a Switzerland Tourism vezérigazgatója.

Áprilisban indul a sztárra épülő nemzetközi kommunikációs kampány, melynek középpontjában különböző európai városok lesznek, aztán az USA és az ázsiai csendes-óceáni térség következik. A rövid klipeken és a képeken Federer  szerepel majd, aki anyaországának csodálatos vidékeiből merít éppen energiát.

"Mindig úgy éreztem, hogy amikor pályára lépek, Svájcot képviselem. Valahányszor megjelenik a nevem, egy svájci zászló látható mellette. A Switzerland Tourismmal történő együttműködés tehát logikus lépésnek tűnik" – nyilatkozta a világ valaha volt talán legjobb teniszezője.

A svájci Alpok csodálatos hegyvonulatai sok száz kirándulóutat rejtenek, melyek apró falvak mellett is elhaladnak. Ezeken a világvégi kis településeken könnyen érezhetjük azt, hogy megállt az élet. A kristálytiszta levegő, a csípős hideg, a romantikus táj pedig igazán csábító azok számára, akik elszöknének a világ elől, elcsendesednének a mindennapok zsivajában. Összeállításunkban hat olyan hegyvidéki falut mutatunk be, ahová minden gondolkodás nélkül elindulnánk.

(Forrás: Breakingtravelnews, fotók: Getty Images, Pixabay)

Svájc | roger | idegenforgalom | sztár | nemzetközi

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom