Close
Ismét elindult és fejedelmi élményeket ígér Amerika egyik legikonikusabb vonata

Ismét elindult és fejedelmi élményeket ígér Amerika egyik legikonikusabb vonata

Újra zötyög az ikonikus Napa Valley Wine Train, az Egyesült Államok egyik utolsó, még közlekedő történelmi személyvonata.

A biztonsági és higiéniai előírásoknak mindenben megfelelő kaliforniai borvonat azzal ünnepli újraindulását, hogy áldozatos munkájuk elismeréseként ingyen jegyeket ad az egészségügyben dolgozóknak.

Steven Lampkin, a Noble House Hotels & Resorts területi igazgatója elmondta, rendkívül büszkék rá, hogy a Napa-völgyi közösség részei lehetnek, és szeretnénk kifejezni hálájukat a világjárvány idején emberfelettit teljesítő helyi egészségügyi dolgozóknak, avagy a hősöknek.

Örömmel hozzák vissza az egyedülálló élményeket, továbbá számos biztonsági intézkedést vezettek be, hogy az utasok nyugodtan élvezhessék a Wine Train-en felszolgált világszínvonalú ételeket és a festői környezetet.

A vonat a Legacy Tourral, az egyik legnépszerűbb kirándulással indul újra. A program pezsgőkóstolóval kezdődik, majd háromórás utazás következik a Napa-völgyön keresztül, miközben felszolgálják az utasoknak a kulináris élményekért felelős csapat által összeállított négyfogásos ebédet.

A szerelvény természetesen megáll a híres Napa-völgyi táblánál, aztán exkluzív kóstolók és vezetett túrák jönnek a Charles Krug és a V. Sattui pincészetekben.

Az már bizonyos, hogy a kedvelt Legacy Tour mellett a Gourmet Express, a Vista Dome, a Grgich Hills Winery Tour és a Murder Mystery Tour is elérhető lesz június közepétől.

Tavaly októberben megírtuk, hogy a Kalifornia északnyugati vidékén fekvő Napa-völgyben új erőre kaptak, és nagyon gyorsan terjednek a bozóttüzek. Egyes híres szőlészetek teljesen a lángok martalékává lettek.  Egy három Michelin-csillagos étterem is megsemmisült.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Getty Images)

Napa-völgy | vasút | kalifornia | borvonat | fine dining

FOLYTASD EZZEL

Légiutas-kísérők elárulták, mik azok, amiket semmiképp sem szabad enni és inni a repülőn

Uniós kísérleti projekt keretében rendezik újra az erdélyi település belvárosát

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram