Close
Ismét elindult és fejedelmi élményeket ígér Amerika egyik legikonikusabb vonata

Ismét elindult és fejedelmi élményeket ígér Amerika egyik legikonikusabb vonata

Újra zötyög az ikonikus Napa Valley Wine Train, az Egyesült Államok egyik utolsó, még közlekedő történelmi személyvonata.

A biztonsági és higiéniai előírásoknak mindenben megfelelő kaliforniai borvonat azzal ünnepli újraindulását, hogy áldozatos munkájuk elismeréseként ingyen jegyeket ad az egészségügyben dolgozóknak.

Steven Lampkin, a Noble House Hotels & Resorts területi igazgatója elmondta, rendkívül büszkék rá, hogy a Napa-völgyi közösség részei lehetnek, és szeretnénk kifejezni hálájukat a világjárvány idején emberfelettit teljesítő helyi egészségügyi dolgozóknak, avagy a hősöknek.

Örömmel hozzák vissza az egyedülálló élményeket, továbbá számos biztonsági intézkedést vezettek be, hogy az utasok nyugodtan élvezhessék a Wine Train-en felszolgált világszínvonalú ételeket és a festői környezetet.

A vonat a Legacy Tourral, az egyik legnépszerűbb kirándulással indul újra. A program pezsgőkóstolóval kezdődik, majd háromórás utazás következik a Napa-völgyön keresztül, miközben felszolgálják az utasoknak a kulináris élményekért felelős csapat által összeállított négyfogásos ebédet.

A szerelvény természetesen megáll a híres Napa-völgyi táblánál, aztán exkluzív kóstolók és vezetett túrák jönnek a Charles Krug és a V. Sattui pincészetekben.

Az már bizonyos, hogy a kedvelt Legacy Tour mellett a Gourmet Express, a Vista Dome, a Grgich Hills Winery Tour és a Murder Mystery Tour is elérhető lesz június közepétől.

Tavaly októberben megírtuk, hogy a Kalifornia északnyugati vidékén fekvő Napa-völgyben új erőre kaptak, és nagyon gyorsan terjednek a bozóttüzek. Egyes híres szőlészetek teljesen a lángok martalékává lettek.  Egy három Michelin-csillagos étterem is megsemmisült.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Getty Images)

pincészet | vasút | fine dining | utazás | kalifornia

FOLYTASD EZZEL

Rossz hír a Ryanairrel utazóknak: nyolc budapesti járatát szünteti meg a légitársaság

Váratlan döntést hozott a WizzAir: több mint öt hónap után Oroszországba is indít gépeket a légitársaság

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom