Close
Poszt-Covid illemtanórákat tart turistáknak az Így jártam anyátokkal sztárja

Poszt-Covid illemtanórákat tart turistáknak az Így jártam anyátokkal sztárja

Neil Patrick Harris a világ egyik legnagyobb szállodaláncával készít videósorozatot olyan illemleckékkel, amelyeket mindenkinek be kell tartania az utazások során.

A színészt az Accor szállodalánc kérte fel, hogy humoros, ám annál tanulságosabb kampány keretében hívja fel a figyelmet arra, hogy hogyan maradhatunk emberek akkor, ha az új, pandémiával terhelt világunkban utazunk.

A könnyed illemtani leckékben nemcsak arról lesz szó, hogyan kell öltözködni, köszönni, beszélgetni másokkal, hanem arról is, hogyan kell végül úgy kikapcsolódni, hogy egy pillanatra valóban elfelejthessük az elmúlt egy évünket.

Harris szerencsésnek mondhatja magát, hiszen munkájának köszönhetően többször is utazhatott, így nemcsak Budapesten járt, de Berlinben és Torontóban is megfordult, tervei szerint pedig hamarosan Ausztráliába repül majd. Ahogy egy interjújában fogalmazott: csodálatos dolgokat hallott Sydney-ről, Melbourne-ről és Brisbane-ről is.

A világsztár bakancslistáján amúgy szerepel még egy afrikai szafari is, ehhez azonban véleménye szerint a gyerekeinek még nőnie kell.

A színész úgy véli, fontos, hogy mindannyian megismerkedjünk új kultúrákkal, jó, ha néha kívülállónak érezzük magunkat, és felismerjük azt, hogy a világ nem mindig körülöttünk forog. Hangsúlyozza azt is, hogy utazás közben a legfontosabb, hogy megőrizzük a türelmünket, hiszen a késések gyakran elkerülhetetlenek. Ugyanakkor abban a pillanatban, ahogy megérkezünk várva várt úti célunkra, egy csapásra megfeledkezünk a repülőtéren töltött időről.

Eközben míg az Emirates a digitális útlevelet teszteli, addig a járvány elleni védekezés és nyári turizmus érdekében Velence még a vaporettókon is oltani fog, Horvátország pedig finanszírozza a turisták Covid-tesztjeit.

(Fotók: Accor)

etikett | utazás | Neil Patrick Harris | szabályok | illem

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom