Close
Poszt-Covid illemtanórákat tart turistáknak az Így jártam anyátokkal sztárja

Poszt-Covid illemtanórákat tart turistáknak az Így jártam anyátokkal sztárja

Neil Patrick Harris a világ egyik legnagyobb szállodaláncával készít videósorozatot olyan illemleckékkel, amelyeket mindenkinek be kell tartania az utazások során.

A színészt az Accor szállodalánc kérte fel, hogy humoros, ám annál tanulságosabb kampány keretében hívja fel a figyelmet arra, hogy hogyan maradhatunk emberek akkor, ha az új, pandémiával terhelt világunkban utazunk.

A könnyed illemtani leckékben nemcsak arról lesz szó, hogyan kell öltözködni, köszönni, beszélgetni másokkal, hanem arról is, hogyan kell végül úgy kikapcsolódni, hogy egy pillanatra valóban elfelejthessük az elmúlt egy évünket.

Harris szerencsésnek mondhatja magát, hiszen munkájának köszönhetően többször is utazhatott, így nemcsak Budapesten járt, de Berlinben és Torontóban is megfordult, tervei szerint pedig hamarosan Ausztráliába repül majd. Ahogy egy interjújában fogalmazott: csodálatos dolgokat hallott Sydney-ről, Melbourne-ről és Brisbane-ről is.

A világsztár bakancslistáján amúgy szerepel még egy afrikai szafari is, ehhez azonban véleménye szerint a gyerekeinek még nőnie kell.

A színész úgy véli, fontos, hogy mindannyian megismerkedjünk új kultúrákkal, jó, ha néha kívülállónak érezzük magunkat, és felismerjük azt, hogy a világ nem mindig körülöttünk forog. Hangsúlyozza azt is, hogy utazás közben a legfontosabb, hogy megőrizzük a türelmünket, hiszen a késések gyakran elkerülhetetlenek. Ugyanakkor abban a pillanatban, ahogy megérkezünk várva várt úti célunkra, egy csapásra megfeledkezünk a repülőtéren töltött időről.

Eközben míg az Emirates a digitális útlevelet teszteli, addig a járvány elleni védekezés és nyári turizmus érdekében Velence még a vaporettókon is oltani fog, Horvátország pedig finanszírozza a turisták Covid-tesztjeit.

(Fotók: Accor)

illem | etikett | Neil Patrick Harris | utazás | szabályok

FOLYTASD EZZEL

Egzotikus ízek, romantikus séták és egy mesebeli kastély – Ajándékötletek Valentin-napra

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram