Close
Június 1-től újabb népszerű úti cél törli el teljesen a beutazási korlátozásokat

Június 1-től újabb népszerű úti cél törli el teljesen a beutazási korlátozásokat

Hamarosan számos más európai országhoz hasonlóan Németországba is Covidhoz kapcsolódó dokumentumok nélkül utazhatunk.

Augusztus végéig felfüggesztik a belépésre vonatkozó 3G-szabályt, mely szerint az utazóknak igazolást kell bemutatniuk arról, hogy megkapták az oltást, felgyógyultak a betegségből vagy negatív teszttel rendelkeznek.

Berlin

Ez nem vonatkozik a vírusvariáns területről, vagyis az azokról a helyekről érkezőkre, ahol egy olyan, Németországban még nem jellemző vírusmutáció terjedt el, amellyel szemben az ismert oltóanyagok csak korlátozott védettséget nyújtanak. Az ilyen országokból érkezőknek továbbra is kéthetes karanténba kell vonulniuk akkor is, ha megkapták az oltást. Jelenleg azonban egyetlen ország sem szerepel ezen a listán.

Hamburg

Németországban az egyik legnagyobb az átoltottság Európát tekintve,

mivel a lakosság 77,6 százaléka kapta meg a vakcina első adagját és 77,5 százalék a másodikat is, emellett a lakosok 59,5 százalékának a harmadik oltása is megvan.

Mindez azért is jó hír, mert idén nyáron egész Németországot beutazhatjuk mindössze kilenc euróból.

(Keresés: Schengen Visa Info, képek: Unsplash)

korlátozás eltörlése | korlátozás | koronavírus | beutazás | belépés

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom