Close
Eladóvá vált a Neveletlen hercegnő ikonikus villája

Eladóvá vált a Neveletlen hercegnő ikonikus villája

A filmből jól ismert San Francisco-i villa kilencmillió dollárért, vagyis 3,2 milliárd forintért keresi új tulajdonosát.

Anne Hathaway karaktere a Neveletlen hercegnő című filmben a Grove High School középiskolába járt, az épület azonban a valóságban egyáltalán nem volt oktatási intézmény. A Lyon Streeten található olasz stílusú villa száz éves múltra tekint vissza, az azóta eltelt időben pedig tulajdonosai több alkalommal is felújították.

A rezidencia akkor lett igazán ismert, amikor homlokzata és bejárata feltűnt a népszerű filmben.

Most közel kilenc millió dollárért, azaz nagyjából 3,2 millió forintért árulják. Az ingatlan négy hálószobából három fürdőszobából áll, található benne szabadtéri konyha és étkező, no meg panorámás kilátás a városra és a parkosított kertre.

A neoklasszikus dizájn szerelmesei egyetlen pillanat alatt beleszeretnek a látványos Júlia-erkélybe és a dupla íves lépcsősorba is, amely a bejáratot dominálja. Míg külső jegyeiben az ingatlan megőrizte eredeti hangulatát, a belső tér a modernitásról szól, hiszen lift, moziszoba és edzőterem is helyet kapott benne.

A világot járva számos érdekes forgatási helyszínre bukkanhatunk. Ebben a cikkünkben a Csillagok háborúja forgatási helyszíneit gyűjtöttük össze, itt a Wednesday-ből jól ismert turista látványosságokról lehet olvasni, itt pedig azokat a filmeket szemléztük, amelyeket Írországban forgattak.

(Forrás: RobbReport, fotók: Open Homes)

film | villa | forgatási helyszín | neveletlen hercegnő | san francisco

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Minden percben a sós óceánt szívhatjuk magunkba ebben a gyönyörű chilei villában

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom